Újra elérhetők az M&M’s szezonális ízei Valentin-napon

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 02. 08. 10:19

Online jelent meg az M&M’s 2024-es Valentin-napi ajándékkalauza, benne számtalan személyre szabható ünnepi ajándékötlettel

Fotó: Mars, Inc.

Az M&M’s idén kizárólag online adta közre Valentin-napi ajándékkalauzát, amely személyre szabható ajándékötleteket, partykedvenceket és korlátozott ideig elérhető szezonális ízvariációkat kínál a potenciális vásárlóknak. A népszerű csokoládés cukorkamárka szív alakú cukorkadobozokkal, Valentin-napi ajándékpalackokkal és –üvegekkel kívánja felejthetetlenné tenni az ünnepet.

Emellett korlátozott ideig újra kapható lesz az M&M’s fehér csokis epershake ízváltozat – közölte a Mars, Inc.

Az ajándékot adni vágyók több mint 20 M&M’s színből, több száz clipart grafikából választhatnak, de a cukorkákra egyedi üzeneteket és fotót is nyomtathatnak. Azt is kiválaszthatják, milyen íze legyen a cukorka töltelékének – ét- vagy tejcsokoládés, mogyorós, karamellás, esetleg brownie-s.

A Statista szerint a szezonális édességek 2019-ben átlagosan 150 dollár havi forgalmat hoztak az amerikai kényelmi boltoknak. Az édességek számára fő szezont a Valentin-nap, a húsvét, a Halloween és a karácsonyi ünnepek jelentik, amelyeket 10-ből 9 fogyasztó ünnepel.

Convenience.org

Kapcsolódó cikkeink