Újabb gazdasági tartalommal és természetjáró online oldallal erősít az Atmedia

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 11. 20. 11:18

Szabadidős és üzleti tematikájú portálokkal bővül 2020. november közepétől a multimédiás kereskedőház portfóliója. Az Atmedia értékesíti a természetjáróknak és a vadászat iránt érdeklődőknek idén elindított Berek.hu weboldal illetve a gazdasági-üzleti hírekre szakosodott Üzletem.hu tematikus oldal reklámfelületeit.

 

Az idén indult el a vadász és természetjáró online magazin, a Berek.hu, amelynek alapítói arra törekednek, hogy olvasóik mind közelebb kerüljenek a magyar természethez azáltal, hogy a cikkek és családi programajánlók révén az élővilág aktualitásait megismerik. A szakosodott oldal feldolgozza többek között a Körös-Maros Nemzeti Park szakmai anyagait, de segít a természetjáróknak többet megtudni a közkedvelt vagy kevésbé ismert növényfajokról, a természetkárosításról, a tudatos természetvédelemről vagy épp a kirándulást támogató mobil szolgáltatásokról. Ugyanakkor a kezdő természetjáróknak szórakoztató formában szélesíti a jórészt iskolában megszerzett tudásukat.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési vezetője elmondta: „Kiemelten fontos cél volt az idei évben is a videós tartalmak bővítése mellett a férfias célcsoportok célzott elérése, ezért nagy örömmel üdvözöljük portfóliónkban a kirándulók és természetjárók figyelmére számító berek.hu oldalt valamint az Üzletem.hu tematikus és szolgáltató híroldalt”

Az Üzletem.hu mindenekelőtt az egyéni vállalkozókat, valamint a kis- és középvállalkozásokat célozza friss hírekkel, információkkal. A legfontosabb gazdasági hírek mellett az oldal folyamatosan követi az adójogszabályok változásait, tájékoztat a legfrissebb pályázatokról és a vállalkozók számára elérhető lehetőségekről. A nemzetközi kitekintésekben az Európai Unióval kapcsolatos hírek mellett rendszeresen teret kapnak a szomszédos országok is; a törvényi szabályozás útvesztőiben neves jogászok segítenek eligazodni. A weboldalon olyan, a munkavállalással kapcsolatos hasznos szolgáltatások is elérhetőek, mint például a felhasználóbarát bér-, szabadság- és diákmunka-kalkulátor.

 

Kapcsolódó cikkeink