Újabb előnyökhöz juthatnak Csehországban a Billához hű vásárlók

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 02. 16. 09:35

Újabb előnyöket és pontgyűjtési, illetve pontbeváltási lehetőségeket kínál a Billa Csehországban hűségprogramjában.

A Billa klubtagok többféle kedvezményből és jutalomból, valamint az olcsóbb árak és a partnercégek ajánlatainak szélesebb kínálatából választhatnak vásárláskor.

A gyűjtött pontok meghosszabbított érvényessége is újdonság – közölte a vállalat.

– A Billa új korszaka egy kifinomult és vásárlóközpontúbb választékot jelent vonzó környezetben, modern áruházi dizájnnal, valamint egyszerű és érthető vásárlói kommunikációval – mondta Liam Casey, a Billa ČR vezérigazgatója.

– Ennek szellemében találkozhatnak a vásárlók a Billa klub új arculatával is. Hisszünk abban, hogy a továbbfejlesztett klub elnyeri a meglévő tagok tetszését, ugyanakkor új vásárlókat is vonz majd.

Hűségpont-gyűjtés

A Billa klubtagoknak több lehetőségük is lesz hűségpontokat gyűjteni a számlájukon.

A vásárlók minden 50 CZK (1,97 €) értékű, az üzletben vagy a webáruházban történő vásárlás után továbbra is egy pontot kapnak.

Emellett azonban a Billa más hűségpont-gyűjtési lehetőségeket is bevezetett egyszeri események alkalmával, például a vásárló születésnapjának vagy első vásárlásának hónapjában, valamint szezonális események alkalmával, például Valentin-napon vagy a nemzetközi nőnapon.

Regisztráció

A klubba való regisztráció többféleképpen történhet, de a legegyszerűbb módja az alkalmazás letöltése egy mobileszközre, valamint az online regisztráció, melyet követően a vásárló élhet az előnyökkel és értesülhet arról, hogy milyen újdonságokkal szolgál a klub – közölte a Billa.

A regisztráció iránt érdeklődők és az új tagok a billa.cz weboldalon megtalálnak minden feltételt és információt a klubbal kapcsolatban.

Ugyanakkor lehetőség van papíralapú regisztrációra is.

ESM

Kapcsolódó cikkeink