Új ügyvezető érkezett a Mizse gyártója, a Magyarvíz Kft. élére

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 03. 18. 12:08

Dunai András több, mint 28 éves tapasztalattal rendelkezik az FMCG területén és ebből az utolsó 21 évben az italiparban, kereskedelmi és exportigazgatói, valamint vezérigazgatói pozíciókban. Cégünkhöz a Márka Üdítőgyártó Kft-től érkezik, ahol öt és fél éven keresztül nemzetközi kereskedelmi igazgatói pozíciót töltött be. Nagy sikereket ért el a Márka termékek exportértékesítésében, új nemzetközi piacokon való megjelenítésében, valamint a magyarországi multi disztribúció felfejlesztésben. Angol, orosz és spanyol nyelveken beszél – fejti ki a cég friss közleményében.

Dunai András

“Nagy izgalommal csatlakoztam egy olyan dinamikus iparág második helyezettjéhez, mint a Magyarvíz Kft.. Nagy segítség számomra, hogy elődöm, Gulyás Miklós Tibor vezetése alatt a vállalat a szektor egyik legismertebb ásványvíz cégévé vált az elmúlt bő 20 évben Magyarországon, miközben egy rendkívül változó makrogazdasági és szabályozási környezetben sikeresen kormányozta a San Benedetto magyar leányvállalatát. Az én fő feladatom a vállalatnak ebben a szakaszában az lesz, hogy zökkenőmentesen átálljunk a visszaváltó rendszerre, illetve megfeleljünk minden jogszabályi követelménynek, mint például a kupak palackhoz rögzítése. Ugyancsak fókuszba kerülnek az ízesített ásványvizek és egyéb nagyobb hozzáadott értéket képviselő termékek gyártása a jövőben, valamint a környező országokban való exportértékesítés további fejlesztése.”

A népszerű polipos víz, a Mizse idén több újdonsággal jelentkezik. 

Tartsunk össze!

2024 júliusától kötelezően eleget kell tenni annak az európai uniós irányelvnek, amely előírja, hogy a műanyag palackokon vagy éppen a gyümölcsleves dobozokon a kupakot környezetvédelmi okokból úgy kell rögzíteni, hogy azok a felbontás után is a palackon maradjanak.

Az új szabályozás a környezetet hivatott védeni: a kupak rögzítése ugyanis megakadályozza, hogy az a kommunális szemétben vagy a természetben eldobálva végezze.

4 egyszerű mozdulat az egész: Tekerd le! Hajlítsd! Igyál! Csavard vissza! Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a palackhoz rögzített kupak semmilyen mértékben nem csökkenti az italfogyasztás élményét!  Ami a fenntarthatóságot illeti: Tartsunk össze!

Maradj hidratált az új Mizse ízesített variációkkal!

Aki unja az egyszerű, természetes ásványvizet, annak érdemes most kipróbálni a Mizse ízesített változatait! Az ízesített víz egészséges alternatívája lehet az üdítőknek, ráadásul a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel jót tesz az egészségnek. A másfél literes, természetes ásványvíz alapú üdítő italok három ízben kerülnek forgalomba: Citrom-lime, Bodza, Sárkánygyümölcs-málna. A vizek 100% természetes összetevőkből készülnek.

5+1 érv, amiért érdemes a MIZSE ÍZESÍTETT ásványvizeit választani

• a Mizse természetes ásványvízből készül, 3 ízben

 • a Mizse ízesített vizei nem tartalmaznak cukrot

 • az ízpárokat kialakítását gondos válogatás előzte meg, mely eredményeként olyan kombinációk jöttek létre, ahol a domináns íz mellé egy frissítő kiegészítés párosul

• sok-sok buborékot is adtak hozzá

 • a Mizse vegan, cukor, tartósító, gluten- adalék- és színezékmentes

+1: rögzítették a palackhoz a kupakot, hogy ne szóródjon szét a természetben, ráadásul minden palack 50 forintot ér, ha visszaváltják.

Visszaváltás

Új időszámítás kezdődik július elsejével, mert ez az a dátum, amikor gyártani már csak speciális vonalkóddal ellátott termékeket lehet, amelyet leolvasva az automata, visszaválthatóvá válik az üres PET, és visszakerül a körforgásba.  Ráadásul a vásárló 50 forintot kap érte. Fontos változás ez az életünkben, hiszen eddig laposra taposva, tisztán kellett a sárga kukába helyezni az üres műanyag palackot. Mivel az automata csak ép címkével rendelkező, ép palackot képes beolvasni, ezért lényegesnek tartottuk a változásokra felhívni a vásárlók figyelmét. Ezért helyeztünk el, a korábbiakhoz hasonlóan, edukáló zöld üzeneteket termékeinken. Ezek a következők: Egy palack = ötven forint! Ne taposs laposra! Ép címkével gyűjts!

Kapcsolódó cikkeink