Új ügyvezető a Borsodi Sörgyár élén

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 30. 10:03

Április 1-től Vuleta Zsolt váltja Petr Kovarikot a Molson Coors csoporthoz tartozó Borsodi Sörgyár Kft. ügyvezetői székében. Petr Kovarik a Staropramen ügyvezetőjeként folytatja karrierjét.

Vuleta_Zsolt_Borsodi1

Vuleta Zsolt 2013 januárjában csatlakozott a Borsodi Sörgyárhoz, azóta értékesítési igazgatóként irányította a Molson Coors csoporthoz tartozó sörgyár teljes körű értékesítési tevékenységét. A több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkező szakember, korábban olyan nagy FMCG cégeknél töltött be vezető pozíciót, mint a Kraft, a Gillette, a Győri Keksz vagy a Bacardi-Martini, ahol közel 7 évig volt a magyar szervezet ügyvezető igazgatója.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagyszerű vállalat és csapat munkáját segíthetem, ezentúl ügyvezetőként. A következő időszakban is arra koncentrálunk, hogy innovatív sörgyárként a kiváló minőségű sörkínálattal szerezzünk örömet fogyasztóinknak és jól működő együttműködést, vonzó üzleti lehetőséget biztosítsunk kereskedelmi partnereinknek” – mondta a Borsodi Sörgyár Kft. új ügyvezetője.

Vuleta Zsolt mérnökként diplomázott a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem, majd nemzetközi kereskedelemből szerzett másoddiplomát. MBA fokozatát a Budapest Műszaki Egyetemen szerezte pénzügy és marketing szakirányon.

Petr Kovarik április 1-jétől a Molson Coors csehországi leányvállalata, a Staropramen ügyvezetői pozícióját tölti majd be, és székhelye Prága lesz.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink