Új szállásközvetítő weboldal jelent meg a hazai piacon

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 05. 27. 10:25

A szállásközvetítő szektor legnagyobb újdonsága a most induló HotelDiszkont.hu, amely tökéletesen ötvözi az online foglalási portálok és az akciós oldalak legjobb tulajdonságait. A komplex megoldásnak köszönhetően a szállodák eddiginél is több vásárlót tudnak megszólítani.

hoteldiszkont

A 100 százalékban magyar tulajdonú, soproni székhelyű e-Business Group fennállása óta évről-évre drasztikusan fejlődik. Rövid idő alatt meghatározó szereplője lett a hazai online szálláscsomag értékesítésnek a NeMaradjLe.hu és a CsakUtazas.hu oldalakkal.

A vállalat most egy újabb weblapot hozott létre a hazai piacon, HotelDiszkont.hu néven.
Az oldalon a partnerszállodák bemutatva szálláshelyüket, szolgáltatásaikat, szobáikat napi áron és csomagajánlatokban is értékesíthetnek. De egyedi kedvezmények feltüntetésére is van lehetőség. A fejlesztések során nagy hangsúlyt kapott a szálláshelyek saját felhasználói felületének minél egyszerűbb, gyorsabb és logikusabb kezelhetősége.

A site másik nagy előnye, hogy a partnerszállodáknak a hirdetés semmilyen kockázattal nem jár, hiszen a HotelDiszkont-on a megjelenés teljesen ingyenes. A weblap szállodai tartalommal való feltöltése után intenzív marketing kampány indul: tévémegjelenések, DM hírlevelek, folyamatos PR cikkek, nyereményjátékok, illetve bannerek különböző szakmai oldalakon.

További információ: http://www.hoteldiszkont.hu/

Kapcsolódó cikkeink