Új növényi alapú szendvicsfeltétekkel bővült a Violife portfóliója
Viodeli almárkája alatt 100%-ban növényi alapú szendvicsfeltéteket vezetett be a Violife Magyarországon, amelyek az állati eredetű felvágottak alternatívái. Az Upfieldhez tartozó márka háromféle – csirke, sonka és pulyka – ízű termékei országszerte elérhetők számos hiper- és szupermarketben.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A több mint 30 éves Violife idén nyáron újabb mérföldkőhöz érkezett, és a már itthon is népszerű növényi alapú sajtalternatívák mellett bevezette a Viodeli almárkát, amely 100%-ban növényi eredetű alternatívája a hagyományos felvágottaknak. A márka ernyője alatt forgalmazott termék glutén-, tej-, tartósítószer-, szója- és dióféléktől mentesek, így sonka-, csirke- és pulykaízben diétától és ételintoleranciától függetlenül bárki fogyaszthatja őket.
Mind a három változat 100 g-os szeletelt formátumban kapható, és egyaránt felhasználható szendvicsekhez, pirítósokhoz vagy gyors snackekhez. Emellett készülhet pizza is Viodeli sonka ízesítésű termékkel, de sós palacsintához vagy egy frissítő nyári tortilla wraphez is remek alternatíva lehet a csirkés és pulykás ízesítésű változat.
A termékek Magyarország mellett Spanyolországban, Portugáliában, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában is megvásárolhatók. //
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú termékekkel kiváltható a hús, tojás és tej a fenntarthatóbb jövőért
Egyre többen választanak növényi alapú termékeket a hagyományos élelmiszerek helyett,…
Tovább olvasom >Íz és minőség nélkül nem maradnak versenyben a növényi alapú márkák
Ian Hepburn, a Flora Food Group marketingigazgatója arra figyelmeztetett egy…
Tovább olvasom >A Veganuár™ 2025 kiemelt élelmiszerlánc-partnere a Lidl volt
Csatlakozott a Lidl Magyarország a Veganuár™ 2025 kezdeményezéshez, mely arra…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >