Új márkamenedzsert igazolt a Dreher 24

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2020. 03. 10. 11:28

Ezévtől Fekete Gergely látja el a Dreher alkoholmentes termékcsaládja, a Dreher 24 márkaépítési feladatait. A fiatal szakember az elmúlt évek során több népszerű márka, a Vodafone, a Lidl és a Lego Stores marketing csapatát erősítette.

Fekete Gergely 2013-ban szerzett közgazdász diplomát marketing-kommunikációs szakirányon, az Edutus Egyetemen (azelőtt Modern Üzleti Tudományok Főiskolája). A főiskolai évek során két ösztöndíjas szemesztert töltött a németországi Aaleni Főiskolán is.

A tanulmányai elvégzését követően a szakember csatlakozott a Vodafone Magyarország márkacsapatához, ahol a telekommunikációs cég B2C márka csapatában integrált marketingkommunikációs kampányainak kidolgozásában és kivitelezésében vett részt, többek között a Red csomagok újrabevezetésén is dolgozott. Ezután a magyarországi Lidl brand marketing menedzsereként vállalt szerepet az élelmiszerlánc több termékének marketing projektjeiben és az ő szakmai támogatásával jutott ki a cég – elsőként a diszkontőrök közül – magyar fesztiválokra. Végül a Dreherhez való csatlakozását megelőzően a Lego Stores játéküzletek regionális marketingjéért felelt a Balkán térségében.

Fekete Gergely feladata az ország egyik legismertebb alkoholmentes sörmárkája arculatának alakítása és a dinamikusan növekvő kategórián belül a Dreher 24 sörök részesedésének és népszerűségének növelése lesz.

Kapcsolódó cikkeink