Új kisbolt-formátum Olaszországban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 10. 06. 09:37

Új kisbolt-formátum kínál Olaszországban a fogyasztóknak lehetőséget az éjjel-nappali vásárlásra a hét valamennyi napján.

A kasszanélküli első Slipop üzlet szeptember végén nyílt meg a Rómához közeli Monterotondoban. Hasonló üzletek stratégiai szempontból fontos városi helyszíneken – így nagy társasházak, edzőtermek és kis terek közelében – lesznek majd elérhetők. Az egységek e modern formátumra átalakított korábbi újságosbódékban, vagy nagyobb társasházakban kapnak helyet.

A Slipop a hagyományos kereskedelmi csatornákban megszokott áron kínál magas minőségű termékekeket – élelmiszert, készételeket, háztartási árucikkeket, mosószereket.

Az úgynevezett „modern spájzok” azokat célozzák, akiknek nincs idejük bevásárolni, vagy csak épp kifogytak a kávéból vagy tejből. Kényelmes megoldást jelentenek azoknak is, akik rövid pihenőt tartanak és sorbanállás nélkül harapnának valamit, és a városban már nem olyan könnyen mozgó időseknek is.

A személyes vásárlás mellett a Slipop üzletekben sajtótermékek is beszerezhetők, valamint a Supermercat.casa applikáción keresztüli rendelések átvételi pontjaként is működnek.

A vásárlás biztonságáról videókamerás megfigyelő rendszer gondoskodik.

ESM

Kapcsolódó cikkeink