Új felvágott a Wiesbauer-Dunahústól
A német nyelvű területeken már nagy sikert aratott Krakkói felvágott egy továbbfejlesztett prémium változatával bővíti termékpalettáját a Wiesbauer-Dunahús. A Krakkói Deluxe attól olyan különleges, hogy gyártásához válogatott, első osztályú sonkát és egy különleges, egész zöldborsból készült fűszerkeveréket használnak fel. A gyártás során főzés helyett sütési eljárást alkalmaznak, melyet füstölés, majd az utóérlelést előkészítő szárítás követ. Ennek a munkaigényes gyártási folyamatnak az eredményeképpen egy ínycsiklandó, szaftos, kellemesen borsos felvágottat kapnak.
A Wiesbauer-Dunahús új Krakkói Deluxe termékét megtalálják szeletelt 80 grammos kiszerelésben az önkiszolgáló hűtőpultokban, valamint 800 grammos rúd formájában a húspultoknál. Az impozáns aromazáró csomagolás is kiemeli a termék Deluxe karakterét, mely rögtön magára vonzza a figyelmet a hűtőpultokban. //
Kapcsolódó cikkeink
Nincs mire felvágni
Az általános húspiaci helyzetet tükrözi vissza a párizsik és a felvágottak…
Tovább olvasom >Szeletelhetem, csomagolhatom?
Eme járványos időszakban a vásárlók nem szívesen állnak sorban a…
Tovább olvasom >Bővíti saját márkás felvágott- és sajtkínálatát az olaszországi Despar
A Despar Italia Special Edition saját márkája alatt immár újabb…
Tovább olvasom >További cikkeink
Árukereső.hu: ezt veszik itthon és a régióban a neten kánikula idején
A nyári hőség egyre intenzívebbé válik, és nem csak Magyarországon,…
Tovább olvasom >Hajápolással egészült ki a Rossmann Rutin
2024 elején debütált a Rossmann Rutin, mellyel először bőtípusunknak megfelelő…
Tovább olvasom >Polgárdiban nyitott üzletet a PENNY
Július 25-én Fejér vármegyében nyitotta meg legújabb üzletét a PENNY.…
Tovább olvasom >