Új csomagolással és barackos ízzel indítja a szezont a Dreher
A Dreher Sörgyárak egyik fontos jelképe, a körben elhelyezett háromszög hangsúlyosabban jelenik meg a márka teljes, alkoholos és alkoholmentes portfóliójának új, egységesebb csomagolásán. Az ősi sörfőző szimbólum, a kőbányai gyár megnyitásának éve, illetve az alapító aláírása a gazdag hagyományokra, a design összképe pedig a modern jelenre koncentrál. Az idei szezonra készített Dreher Barack márciusban már az új megjelenéssel kerül a polcokra.
A hangsúlyosan megjelenő minta alapját adó szimbólumban a háromszög szögei a sör alapanyagait, a komlót, malátát és kristálytiszta vizet, míg az azt befogó kör a sörfőzőmester tudását jelképezik. Ez a tradicionális márkaelem elforgatva lejátszó gombbá alakul a hirdetésekben, a sörös dobozokon és címkéken pedig mostantól modern mintába rendeződik. A Dreher csapata ezt a kreatív játékosságot kereste a váltásnál, amely a korábban eltérő megjelenést egy egységes termékportfólióba rendezi. A mai trendeknek megfelelő csomagolás így a márka 1895-re visszanyúló tradicionális értékeit is magán viseli.
„2019-ben a receptúrán és a csomagoláson is változtattunk, amikor a Dreher Classic helyére a Gold érkezett. A fogyasztók egyértelműen jól fogadták az újítást, a márka pedig azóta is folyamatosan dominál a prémium kategóriában, illetve az elmúlt, kihívásokban teli években is folyamatosan tudta növelni mennyiségi részesedését a prémium árszegmensben*. Ezzel párhuzamosan az elmúlt négy évben bemutatott variánsokkal is sikerült folyamatosan építkeznünk. Azt éreztük, itt az ideje, hogy egységesebb és egy fokkal markánsabb megjelenést adjunk a söreinknek úgy, hogy közben a márka rajongói is magukénak érezzék őket”
– mondta Illés-Presits Lívia, a Dreher Sörgyárak Dreher és Dreher 24 márkákért felelős vezetője.
Az ízesített söröket is több fogyasztó fedezi fel magának, és az is jól érzékelhető, hogy a fogyasztók egyre inkább az édesebb, délies gyümölcsízek iránt érdeklődnek. Ezért érkezik az idei szezonra a Dreher Barack a Bitter Lager, Hidegkomlós, IPA, Bak és Meggy variánsok mellé a kínálatba.
A könnyen kortyolható, alsóerjesztésű, 4 százalékos alkoholtartalmú variáns két féle komlóból készül, amelyek kellemesen fanyar ízükkel ellensúlyozzák a gyümölcs zamatos, édes karakterét.
Az új íz és csomagolás bevezetését TV reklám, közterületi és digitális kommunikáció, PR, erős vendéglátóhelyi és bolti kommunikáció, valamint mintaszórás támogatja.
Kapcsolódó cikkeink
Donald Trump tervezett vámjai kihívások elé állítják az amerikai alkoholipart
Donald Trump, az Egyesült Államok elnökjelöltje, 25%-os vámot javasolt a…
Tovább olvasom >Fenntarthatóbb sörök – A nap képe
Sörök nem szabványos, frissként nem eladható gyümölcsökből.
Tovább olvasom >NIQ: Nem hátba veregetésre, mentorfigurákra van szüksége a fiataloknak
Egy átlagos magyar felnőtt a családján és a munkahelyén kívül…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 3,6, az előző havit 1,2 százalékkal haladta meg
Októberben a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint 4,0,…
Tovább olvasom >NGM: újra dinamikusan, 4 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom
A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint 2024 októberében tovább…
Tovább olvasom >A foci mindent visz
Patinás helyszínen, a MOMKult Kupolatermében, a PICK és Mizo vendéglátásában…
Tovább olvasom >