Tölcsért csinálok a tésztámból… – A nap képe
A 19. század végén a világ több pontján érett már a fagyalt „to go” változatához szükséges ostyatölcsér, illetve az ostyatészta készítésének gondolata, és rövid időn belül egymástól függetlenül többen el is készítették azt. Amit ma a fagylalttölcsér ősének tart a többség, azt szűk 125 éve tervezte meg, majd pár évre rá, 1903-ban szabadalmaztatta a New York City-i Italo Marchiony, és az 1904-es St. Louis-i világkiállításon került került a köztudatba.
Mai képeinken az ő és a világ hasonló tölcsérjeiből esznek az azóta rég elporladt édesszájú édesszájúak.
Kapcsolódó cikkeink
Szállodai fenntarthatóság – A nap képe
Kicsit extrém ötletnek tűnik, de azt mondják, a vendégek által…
Tovább olvasom >Zuhanyozni csak pontosan, szépen! – A nap képe
A neten találtuk a képet: egy amerikai szállodában fotózták ezt…
Tovább olvasom >Kutyavilág – A nap képe
A Hounddog Hotel egy kutyapanzió az Egyesült Királyságban, amelynek weboldalán…
Tovább olvasom >További cikkeink
Eurostat: stabil növekedést mutat az online platformokon foglalt vendégéjszakák száma az EU-ban
Stabil növekedést mutat az uniós tagországok rövid távra kiadott szálláshelyein…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf elismerése
A Menedzserek Országos Szövetsége májusban már 30. alkalommal rendezte meg legrangosabb…
Tovább olvasom >NGM: zsebünkben a pénztárgép – ingyenesen letölthető a NAV ePénztárgép és NAV eNyugta alkalmazása
Zsebünkben a pénztárgép, ingyenesen letölthető a NAV ePénztárgép és NAV…
Tovább olvasom >