Többségi részesedést szerzett a Rémy Cointreau a Champagne J.de Telmont-ban
A Rémy Cointreau immár többségi részesedéssel rendelkezik a Lhopital család tulajdonában álló Champagne J.de Telmont-ban. A megállapodás márkákat, a készletet, gyártólétesítményeket és ingatlanokat, valamint a Champagne régióbeli szőlőbirtokokat is érinti. Az 1912-ben alapított vállalat a kézművesség és organikus mezőgazdaság elkötelezett híve.
A Rémy Cointreau-nál úgy látják, hogy az akvizícióval egy jelentős növekedési potenciállal bíró márkával bővül a cég portfóliója.
Az új cégvezető a vállalat ambícióival kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy fontos számukra a J. de Telmont márka fejlesztése – különösen Franciaország határain túl – azzal, hogy meg kívánják őrizni a kézműves előállítást, és jobban oda kívánnak figyelni az organikus/biodinamikus termesztésre, különösen most, hogy a pezsgőszőlészeteknek mindössze 3%-a rendelkezik organikus termelésre vonatkozó tanúsítvánnyal.
Kapcsolódó cikkeink
Hubai Imre: a magyar bor páratlan nemzeti kincs
A magyar bor páratlan nemzeti kincs, amelyre az egész ország…
Tovább olvasom >A kormány támogatja a magyar borászat megújulását és hagyományainak megőrzését
Régóta a mezőgazdaság zászlóshajójaként tekintünk a mindig megújulni képes borágazatra,…
Tovább olvasom >A kormány támogatja a magyar borászat megújulását és hagyományainak megőrzését
Régóta a mezőgazdaság zászlóshajójaként tekintünk a mindig megújulni képes borágazatra,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fitch: élénkülő világgazdaság a vámháborús enyhülés nyomán – Kína és az USA húzhatja a növekedést
A vártnál erősebb gazdasági teljesítményre számít 2025-ben a Fitch Ratings:…
Tovább olvasom >A dinnyeimport mennyisége 51 százalékkal csökken
A tavalyihoz képest a dinnyeimport mennyisége 51 százalékkal csökkent, ami…
Tovább olvasom >A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >