Többségi részesedést szerzett a Rémy Cointreau a Champagne J.de Telmont-ban
A Rémy Cointreau immár többségi részesedéssel rendelkezik a Lhopital család tulajdonában álló Champagne J.de Telmont-ban. A megállapodás márkákat, a készletet, gyártólétesítményeket és ingatlanokat, valamint a Champagne régióbeli szőlőbirtokokat is érinti. Az 1912-ben alapított vállalat a kézművesség és organikus mezőgazdaság elkötelezett híve.
A Rémy Cointreau-nál úgy látják, hogy az akvizícióval egy jelentős növekedési potenciállal bíró márkával bővül a cég portfóliója.
Az új cégvezető a vállalat ambícióival kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy fontos számukra a J. de Telmont márka fejlesztése – különösen Franciaország határain túl – azzal, hogy meg kívánják őrizni a kézműves előállítást, és jobban oda kívánnak figyelni az organikus/biodinamikus termesztésre, különösen most, hogy a pezsgőszőlészeteknek mindössze 3%-a rendelkezik organikus termelésre vonatkozó tanúsítvánnyal.
Kapcsolódó cikkeink
Tíz napon át ünneplik az Egri Bikavért – gasztronómia, pincetúrák és gálaest az Egri borvidéken
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nébih: újabb borvidékeken jelent meg a szőlő aranyszínű sárgaság betegsége
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A borászatban a fitoplazma és a piac változása a legsürgetőbb kihívás a szakértők szerint
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Online piacterek új kihívások előtt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KSH: szeptemberben a fogyasztói árak az előző év azonos hónapi értékeket átlagosan 4,3 százalékkal haladták meg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az Európai Parlament új, szigorúbb meghatározást fogadott el a hús definíciójára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >