Tisztújítás az MNGSZ-ben

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 08. 20. 15:01

2018-ban az 50. jubileumát ünneplő Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség ismételten tisztújításhoz is érkezett, ahol az országos küldöttek negyedik alkalommal választották meg egyhangúan Krivács Andrást (Fenyves Szálloda és Konferencia Központ, Baktalórántháza) az ország legnagyobb gasztronómiai szervezete élére.

Tartalmas volt az elmúlt hat év: országos és helyi rendezvények, versenyek, szakmai egyeztetések, szakképzési anyagok kidolgozása, részvétel érdekegyeztető üléseken, nemzetközi konferenciák, kommunikációs fejlesztés, de talán ezeknél is fontosabb volt a terv megvalósítása, hogy a szövetség egy önmagát eltartani képes, stabil szervezetté váljon.

Az ülés kijelölte a következő időszak alelnökeit és a szakmai témákért felelős személyeket is. Szakácsalelnök lett ismét Volenter István (67 Étterem&Bistro, Székesfehérvár), visszatérő Ambrus György (Pándy Kálmán Kórház, Gyula, élelmezésvezető), Horváth Ferenc cukrász (Horváth Cukrászda), Hajcsunk Tibor barista alelnök (Pasco Caffe) és Barabás Zoltán éttermi alelnök (Barabás étterem, Debrecen) is. Két új szakember csatlakozik a csapathoz: Szabó Linda (Naturmed Hotel Carbona Hévíz) és Mayer Gyula (Séf Szki. Veszprém). A régiós elnökök között két új személy erősíti a stábot: Kovács Sándor (Bagatell) váltja Garaczi Jánost a kecskeméti, Antal Gábor pedig Járcsics Emilt a miskolci régióban. Az ügyvezetői feladatokat továbbra is Petrezselyem Adrienn látja el. //

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink