Szerencsés Úticélozók

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 12. 16. 08:00

Végéhez közeledik a Kinder Úticélozz! nyereményjátéka. Szeptemberben északi, októberben nyugati útirányba került kisorsolásra a nyereményút, egy STA Travel utazási utalvány 650 000 Ft értékben. Csak az égtáj adott, a végső úti cél a nyertesek választása.A nyereményjáték folytatódik: decemberben irány kelet!
Még nem késő regisztrálni a www.kinderuticelozz.hu oldalon: a csomagolásokról tízesével beküldött pontok nemcsak a havonkénti fődíjsorsoláson vesznek részt, hanem feltöltve az oldalra garantált nyereményekre is beválthatók. A pontok nem vesznek kárba – januárban licit indul a már lestoppolt, de el nem vitt ajándékokért, a Heavy Tools táskákért, dzsekikért, Kinder piknik-takarókért, pendrive-okért.
A boltokban található mutatós Kinder displayeken könnyen megtalálható az ötféle gabonát tartalmazó Kinder Country, a tejes-mogyorós ostyás Bueno, a csokis piskótás Delice és a nagy gyerekeknek való Kinder Maxi csoki is, melyek összes kiszerelése részt vesz a januárig tartó Úticélozz! nyereményjátékban.

Kapcsolódó cikkeink