Szegeden is elindul a Wolt online szupermarketje, a Wolt Marke

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 02. 29. 12:12

Hat budapesti és két vidéki helyszín után újabb egységgel bővül a Wolt Market hálózata, így immár a szegediek is kipróbálhatják, milyen egyszerű a Wolt applikációján keresztül néhány kattintással elintézni a bevásárlást.

A Wolt Market egy vásárlók nélküli bolt, amely a bevásárlás kényelmes és gyors formáját biztosítja: a Wolt felhasználói az applikáción keresztül rendelhetnek a Wolt Market kínálatából, a megrendelt termékeket pedig akár 30 percen belül házhoz szállítja a Wolt futár partnere. A Wolt Marketből vásárlás több előnnyel is jár: egyszerű, elkerülhető vele az autózás, tömegközlekedés, sorban állás, és még cipekedni sem kell.

A szegedi Wolt Market a belvárosban, a Kálvária sugárúton található és csaknem a város teljes területét kiszolgálja. Az árukínálat közel 4000 féle termékből áll, köztük számtalan frissáru (zöldség, gyümölcs, friss pékáru), ami folyamatosan bővülni fog, de már a kezdetben is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ételérzékenyek és a vegánok igényeit is kielégítsék. Hétköznap reggel 7 és este 11 között, hétvégén reggel 8 és este 11 között lehet leadni a rendeléseket, a nyitás kapcsán pedig akciókkal is készül a Wolt Market, amelyekről az applikáción keresztül értesülhetnek részletesen a vásárlók.

“A Wolt Marketek évek óta a legnépszerűbb Woltos helyszíneknek számítanak országszerte, elsősorban versenyképes áraink és a kényelmi jellegük miatt. Örömünkre szolgál, hogy immár Szegeden is elérhetővé válik a szolgáltatásunk, mert szeretnénk minél többekkel megismertetni a vásárlásnak ezt a kényelmes és egyszerű módját. Idén ráadásul további vidéki üzletnyitást is tervezünk”

– nyilatkozta Tőrös Gábor, a Wolt Market ügyvezető igazgatója a szegedi üzletnyitás kapcsán.

Szénsavmentes vizet és banánt rendelünk leggyakrabban a Wolt Marketről

Az online élelmiszervásárlás egyre nagyobb teret hódít, jól mutatja ezt az is, hogy Magyarországon 2023-ban a legtöbb Woltos rendelést a Wolt Market Keleti teljesítette. Az idei évben a Wolt Marketekből szénsavmentes ásványvizet, banánt, tejet, mandarint és paradicsomot rendeltek legtöbben a magyar Wolt-felhasználók.

Top 10 élelmiszercikk a Wolt Marketen 2024-ben:

  1. Szénsavmentes ásványvíz
  2. Banán
  3. Tej
  4. Mandarin
  5. Paradicsom
  6. Kígyóuborka
  7. Zsemle
  8. Sör
  9. Kóla
  10. Citrom

A Woltról: A Wolt egy helsinki székhelyű technológiai vállalat, amely online platformot fejleszt vásárlók, kereskedők és futárok számára. A Wolt összeköti azokat, akik ételt vagy egyéb termékeket szeretnének vásárolni azokkal, akik eladni és kiszállítani szeretnék azokat. Ennek érdekében különböző termékeket fejleszt logisztikai és kereskedelmi szoftverektől kezdve pénzügyi szolgáltatásokig, illetve Wolt Market néven saját élelmiszer-üzletláncot is fenntart. A Wolt szolgáltatásai között megtalálható a Wolt+ (házhozszállítás-előfizetés vásárlók részére), a Wolt for Work (melegétel-juttatás, valamint irodai étel és élelmiszer kiszállítás vállalatok számára), a Wolt Drive (utolsó kilométeres, azonnali kiszállítás kereskedők részére) és a Wolt Self-Delivery (platform kereskedő partnerek részére, saját kézbesítéssel). A Wolt küldetése, hogy a városokat jobb helyekké tegye a helyi közösségek erősítésével és növekedésének támogatásával. A Woltot 2014-ben alapították, és 2022-ben egyesítette erőit a DoorDash-sel. A DoorDash ma 29 országban működik, ebből 25-ben a Wolt termékével és márkájával.

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink