Szakmai képzés az Egri borvidéken
Hivatalos kereteket kapott az Ostoros Családi Pincészet és az Eszterházy Károly Egyetem között évek óta tartó kiváló szakmai kapcsolat!

Együttműködési megállapodást írt alá az Eszterházy Károly Egyetem és az Ostoros Családi Pincészet.
A régió, a borvidék hosszú távú fejlődéséhez elengedhetetlen mind a kiváló szakember képzés, mind a szőlészeti/borászati technológia fejlesztése, ez közös felelősség – írta Soltész Gergő tulajdonos a cég Facebook-oldalán. – A megállapodás célja az egri szőlész-és borászképzés támogatásán és népszerűsítésén túl a közös kutatásokban, kísérleti fejlesztésekben való együttműködés is.
A gyakornoki képzés mellett a pincészet a tehetséges, szociálisan rászoruló egyetemi hallgatóknak ősszel az ösztöndíj programot is indít.
Kapcsolódó cikkeink
Magazin: Különdíjas Future Store a Sirha kiállításon
Az eladáshelyi innovációk tárházával várta a Jövő Áruháza a Sirha…
Tovább olvasom >Még többet tudni a borról
Idén is megrendezi az MTÜ a „Bor a vendéglátásban” elnevezésű…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyar Sörgyártók Szövetsége – jelen, múlt, jövő
A magyar söripar hajnalán épült és újra a régi pompájában…
Tovább olvasom >Turisztikai ügynökség: 2022-ben rekordbevétel várható a magyar szállodákban
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai alapján 2022-ben rekordbevételre…
Tovább olvasom >Izraelben lép piacra a Carrefour az Electra Consumer Productsszal társulva
Nemzetközi terjeszkedése részeként a francia Carrefour franchise-megállapodást írt alá az…
Tovább olvasom >