Még többet tudni a borról
Idén is megrendezi az MTÜ a „Bor a vendéglátásban” elnevezésű képzéssorozatát.
A tavalyi évhez hasonlóan a tanfolyamot most is elismert boroktatók és hazánk legkiválóbb sommelier szakemberei tartják. A tanfolyam során a résztvevő munkatársak megismerkedhetnek hazánk borvidékeivel, jellemző borstílusokkal (különös tekintettel a képzés egyes helyszíneit adó régiók sajátosságaira, zászlósboraira), valamint a borfelszolgálás és a bor-étel párosítás alapelveivel. A képzésen való részvétel lehetővé teszi a szakszerű borbemutatás alapismereteinek megszerzését és a borlap tudatos kialakítását is.
Az elérhető helyszínek száma tavalyhoz képest nőtt, így idén már 10 alkalmat biztosítanak a képzésen való részvételhez – helyszínek: Budapest 2 időpontban, Győr, Sopron, Eger, Pécs, Balatonfüred, Nyíregyháza, Szeged, Debrecen. A képzés ingyenes, azonban helyszínenként 50 főben korlátozott, továbbá regisztrációhoz kötött. Részletesebb információk a helyszínekkel, az időpontokkal és a regisztrációval kapcsolatban a kepzes.bor.hu oldalon érhetőek el. //
Kapcsolódó cikkeink
MTÜ: nőtt a húsvéti forgalom a szálláshelyeken
A tavalyi ünnepi hosszú hétvégéhez képest 3 százalékkal magasabb forgalmat…
Tovább olvasom >MTÜ: a legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján
Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >MTÜ: Budapest és a fürdővárosok vonzották a legtöbb vendéget az ünnepi hosszú hétvégén
Erős forgalom jellemezte a turisztikai szezonnyitónak is tekinthető március 15-i…
Tovább olvasom >További cikkeink
Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint
Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy…
Tovább olvasom >A család, a csapat és én
Az Év Vendéglőse díjat idén a soproni Erhardt Étterem, Panzió…
Tovább olvasom >Ide járnak a magyarok nyaralni az előszezonban
Az Invia.hu utazásközvetítő közleménye alapján az első negyedévben általában az…
Tovább olvasom >