Szakmai képzés az Egri borvidéken
Hivatalos kereteket kapott az Ostoros Családi Pincészet és az Eszterházy Károly Egyetem között évek óta tartó kiváló szakmai kapcsolat!

Együttműködési megállapodást írt alá az Eszterházy Károly Egyetem és az Ostoros Családi Pincészet.
A régió, a borvidék hosszú távú fejlődéséhez elengedhetetlen mind a kiváló szakember képzés, mind a szőlészeti/borászati technológia fejlesztése, ez közös felelősség – írta Soltész Gergő tulajdonos a cég Facebook-oldalán. – A megállapodás célja az egri szőlész-és borászképzés támogatásán és népszerűsítésén túl a közös kutatásokban, kísérleti fejlesztésekben való együttműködés is.
A gyakornoki képzés mellett a pincészet a tehetséges, szociálisan rászoruló egyetemi hallgatóknak ősszel az ösztöndíj programot is indít.
Kapcsolódó cikkeink
Rally a magyar élelmiszerekért immár tizennyolcadszor
A Master Good Kft. csapata nyerte a 18. alkalommal megrendezett Coop Rallyt. A minőségi, magyar élelmiszer-előállítást…
Tovább olvasom >Magazin: Különdíjas Future Store a Sirha kiállításon
Az eladáshelyi innovációk tárházával várta a Jövő Áruháza a Sirha…
Tovább olvasom >Még többet tudni a borról
Idén is megrendezi az MTÜ a „Bor a vendéglátásban” elnevezésű…
Tovább olvasom >További cikkeink
Közeleg a Lidl Balaton-átúszás
A jövő héten, július 26-án rendezik a 43. Lidl Balaton-átúszást,…
Tovább olvasom >Tudatos táplálkozás – az okos döntések számítanak, nem a szigorú szabályok
Továbbra sem érzik a fogyasztók, hogy enyhülne rajtuk a magas…
Tovább olvasom >Falusi romantika Budapest szívében: megnyitott a Puli és Juhász pesti csárda a belvárosban
Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska – juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve.…
Tovább olvasom >