Szakmai képzés az Egri borvidéken
Hivatalos kereteket kapott az Ostoros Családi Pincészet és az Eszterházy Károly Egyetem között évek óta tartó kiváló szakmai kapcsolat!
A régió, a borvidék hosszú távú fejlődéséhez elengedhetetlen mind a kiváló szakember képzés, mind a szőlészeti/borászati technológia fejlesztése, ez közös felelősség – írta Soltész Gergő tulajdonos a cég Facebook-oldalán. – A megállapodás célja az egri szőlész-és borászképzés támogatásán és népszerűsítésén túl a közös kutatásokban, kísérleti fejlesztésekben való együttműködés is.
A gyakornoki képzés mellett a pincészet a tehetséges, szociálisan rászoruló egyetemi hallgatóknak ősszel az ösztöndíj programot is indít.
Kapcsolódó cikkeink
Rally a magyar élelmiszerekért immár tizennyolcadszor
A Master Good Kft. csapata nyerte a 18. alkalommal megrendezett Coop Rallyt. A minőségi, magyar élelmiszer-előállítást…
Tovább olvasom >Magazin: Különdíjas Future Store a Sirha kiállításon
Az eladáshelyi innovációk tárházával várta a Jövő Áruháza a Sirha…
Tovább olvasom >Még többet tudni a borról
Idén is megrendezi az MTÜ a „Bor a vendéglátásban” elnevezésű…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >