Szakkönyv a vendéglátó rendezvények lebonyolítási formáiról, szervezésükről
Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének első kiadását a rendezvénypiac szereplői és az oktatási intézmények egyaránt kedvezően fogadták és hiánypótlónak értékelték. Ennek a könyvnek jelent meg most második, frissített kiadása.

A könyv lektora Kovács László az MVI elnöke volt
A második átdolgozott kiadásban az elméleti részt, a rendezvények lebonyolítási formáit és a kapcsolódó mintaajánlatokat, a jelen elvárásai és gyakorlata szerint frissítették. Az anyagyűjtés során neves szakmai szervezetek, elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogatták munkájukat. A könyvben az elméleti részen kívül 18 vendéglátó rendezvénytípus kerül bemutatásra a rendelésfelvételtől a választékon át a lebonyolításig. A könyv lektora Kovács László a Magyar Vendéglátó Ipartestület elnöke volt. A kiadványról bővebb információ a www.voleszak.hu honlapon található.
Kapcsolódó cikkeink
Megtartotta éves közgyűlését a Magyar Vendéglátók Ipartestülete
Szerdán került megrendezésre az MVI éves közgyűlése a pesti Vigadóban…
Tovább olvasom >Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >Még egyszer a felszolgálási díjról
Az MVI aktualizálta tájékoztató anyagát a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Unicum-sör – reklámkampány és nyereményjáték
Generációk bulifétise volt a kultikus Unicum-sör párosítás, amit még a…
Tovább olvasom >