Szakkönyv a vendéglátó rendezvények lebonyolítási formáiról, szervezésükről
Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének első kiadását a rendezvénypiac szereplői és az oktatási intézmények egyaránt kedvezően fogadták és hiánypótlónak értékelték. Ennek a könyvnek jelent meg most második, frissített kiadása.
A második átdolgozott kiadásban az elméleti részt, a rendezvények lebonyolítási formáit és a kapcsolódó mintaajánlatokat, a jelen elvárásai és gyakorlata szerint frissítették. Az anyagyűjtés során neves szakmai szervezetek, elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogatták munkájukat. A könyvben az elméleti részen kívül 18 vendéglátó rendezvénytípus kerül bemutatásra a rendelésfelvételtől a választékon át a lebonyolításig. A könyv lektora Kovács László a Magyar Vendéglátó Ipartestület elnöke volt. A kiadványról bővebb információ a www.voleszak.hu honlapon található.
Kapcsolódó cikkeink
A Magyar Vendéglátók Ipartastülete üdvözli az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos döntését
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) üdvözli az NGM felszolgálási díjjal…
Tovább olvasom >Javuló tendenciák
Az MVI évente közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról. A kiadvány…
Tovább olvasom >Ez volt az idei Gundel-díj átadás – A nap képe
Október 27-én a Gundel Étteremben immáron 9. alkalommal adták át…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >