Szakkönyv a vendéglátó rendezvények lebonyolítási formáiról, szervezésükről
Mészáros Tibor és Voleszák Zoltán „Villásreggelitől a gálavacsoráig” című szakkönyvének első kiadását a rendezvénypiac szereplői és az oktatási intézmények egyaránt kedvezően fogadták és hiánypótlónak értékelték. Ennek a könyvnek jelent meg most második, frissített kiadása.

A könyv lektora Kovács László az MVI elnöke volt
A második átdolgozott kiadásban az elméleti részt, a rendezvények lebonyolítási formáit és a kapcsolódó mintaajánlatokat, a jelen elvárásai és gyakorlata szerint frissítették. Az anyagyűjtés során neves szakmai szervezetek, elismert vendéglátóipari vállalkozások és szakemberek támogatták munkájukat. A könyvben az elméleti részen kívül 18 vendéglátó rendezvénytípus kerül bemutatásra a rendelésfelvételtől a választékon át a lebonyolításig. A könyv lektora Kovács László a Magyar Vendéglátó Ipartestület elnöke volt. A kiadványról bővebb információ a www.voleszak.hu honlapon található.
Kapcsolódó cikkeink
Az intuíció nem tanulható
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adók és arányok
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Már most borítékolható a Gundel-díjkiosztó gálaebéd sikere
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Perszonalizálható friss grillételek – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Virágba bóruló asztalok télen – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Advent Óbudán: indul a főváros egyik legkedvesebb karácsonyi vására
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
