Stratégiai K+F labort épít a Ferrero Chicagóban
Innovációs központ építését tervezi a Ferrero Észak-Amerikában Chicagóban. Az új 4180 négyzetméteres létesítménnyel az édességipari óriás célja, hogy a K+F csapatnak az ország különböző pontjain dolgozó csapatát egyetlen helyre költöztesse.
A mintegy 170 alkalmazottat befogadó új központ, amelyben irodák, az innovációs központ és az új K+F labor kapnak helyet, a várakozások szerint 2023 tavaszán készül el.
Az új központ tükrözheti a Ferrero egyedülálló örökségét, és lehetőséget kínál az egyes csapatok közötti nagyobb szinergiára, illetve előmozdíthatja a közös munkát, a kreativitást és a kultúrát, melyről a Ferrero világszerte ismert – mondta el Todd Siwak, a Ferrero North America elnök-vezérigazgatója.
Kapcsolódó cikkeink
A mogyoróbeszerzésbe invesztál a Ferrero az USA-ban
A Ferrero Csoport mogyoróra specializálódott részlege, a Ferrero Hazelnut Company…
Tovább olvasom >Kötelezi beszállítóit Carrefour a Nutri-Score értékek közzétételére
Franciaországban előírta a Carrefour, hogy minden márkás termék beszállítója köteles…
Tovább olvasom >Ősszel jöhet a növényi alapú Nutella
Hónapokig tartó híresztelések után a Ferrero bejelentette a növényi alapú…
Tovább olvasom >További cikkeink
A nagy élelmiszerláncok többsége nyitva tartja üzleteit december 24-én délig
A nagy élelmiszerláncok többsége nyitva tartja üzleteit december 24-én, a…
Tovább olvasom >Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >