Speciális zabitallal ihatják mostantól a britek teájukat
A Glebe Farm Foods legújabb növényi alapú itala, a PureOaty Tea-rrific a teát tejmentesen inni vágyó fogyasztóknak készült. Ez az első olyan zabital az Egyesült Királyságban, amely kimondottan a tea ízének élményét kívánja fokozni.
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A vállalat szerint annak ellenére, hogy az Egyesült Királyságban a tej legfőbb felhasználási területe a tea, eddig nem létezett kifejezetten teázáshoz megfelelő, zabalapú alternatíva. Míg más zabitalmárkák a kávézási élményre koncentráltak, az új termék a tea szerelmeseinek hozott létre tökéletes kísérőt.
A kutatások szerint sokan attól tartanak, hogy a tejalternatívák negatívan befolyásolják a tea ízét, színét, vagy hogy a zabitalok kicsapódnak, rontva ezzel a teázási élményt. A hosszú fejlesztés után megszületett gluténmentes PureOaty Tea-rrific e problémák mindegyikére megoldást nyújt.
Egy 120 fogyasztó bevonásával végzett vakteszt során 74% mondta, hogy a Tea-rrifickel a tea íze sima maradt, 75% szerint a tea megtartotta színgazdagságát, és 79% jelezte, hogy szívesen vásárolna Tea-rrificet. //
Kapcsolódó cikkeink
Új lendületet kap a LoveRaw: felvásárolta a Smart Organic
A bolgár székhelyű Smart Organic felvásárolta a brit LoveRaw vegán…
Tovább olvasom >Só- és cukormentes ketchupot dobott piacra a Heinz UK
Hozzáadott cukor és só nélkül készült ketchupot dobott piacra a…
Tovább olvasom >A növényi táplálkozással ismerkedtek a Radnóti diákjai
A NÉGYOSZ tavaly novemberben indult OkosFehérje programja újabb állomásához érkezett:…
Tovább olvasom >További cikkeink
Marad 2026-ra is a kiskereskedelmi különadó
A magyar gazdaság szereplői és a lakosság számára is jelentős…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság követeli az árréscsökkentés eltörlését
Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az élelmiszerekre,…
Tovább olvasom >Drágult a tej, csökkent a túró: átalakulóban a hazai tejtermékpiac
A hazai tejtermékek ára 2025 első felében jelentős éves drágulást…
Tovább olvasom >