Speciális zabitallal ihatják mostantól a britek teájukat
A Glebe Farm Foods legújabb növényi alapú itala, a PureOaty Tea-rrific a teát tejmentesen inni vágyó fogyasztóknak készült. Ez az első olyan zabital az Egyesült Királyságban, amely kimondottan a tea ízének élményét kívánja fokozni.
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A vállalat szerint annak ellenére, hogy az Egyesült Királyságban a tej legfőbb felhasználási területe a tea, eddig nem létezett kifejezetten teázáshoz megfelelő, zabalapú alternatíva. Míg más zabitalmárkák a kávézási élményre koncentráltak, az új termék a tea szerelmeseinek hozott létre tökéletes kísérőt.
A kutatások szerint sokan attól tartanak, hogy a tejalternatívák negatívan befolyásolják a tea ízét, színét, vagy hogy a zabitalok kicsapódnak, rontva ezzel a teázási élményt. A hosszú fejlesztés után megszületett gluténmentes PureOaty Tea-rrific e problémák mindegyikére megoldást nyújt.
Egy 120 fogyasztó bevonásával végzett vakteszt során 74% mondta, hogy a Tea-rrifickel a tea íze sima maradt, 75% szerint a tea megtartotta színgazdagságát, és 79% jelezte, hogy szívesen vásárolna Tea-rrificet. //
Kapcsolódó cikkeink
Önmelegítő, növényi alapú ételdoboz nyert innovációs díjat
Az ausztrál Royal Melbourne Institute of Technology és a holland…
Tovább olvasom >A növényi alapú innovációkra ösztönzőleg hat a fermentáció, a regionális ízek és az árparitás
Bár a növényi alapú ágazat eddig is jelentős sikereket ért…
Tovább olvasom >Áfareformot javasolnak szakértők a megfizethetőbb, egészségesebb és fenntarthatóbb élelmiszerekért
Az Oxford Martin School és az Environmental Change Institute kutatói…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
Több száz magyar termelővel működik együtt a Kifli.hu, hogy minél…
Tovább olvasom >Kamatkedvezmény a zöldhitelre
Még kedvezőbb lesz a népszerű lakáscélú zöldhitel a K&H-nál. A legnépszerűbb…
Tovább olvasom >Friss felmérés: A visszautasítástól való félelem bénítja a vállalkozásokat
Egy friss felmérés szerint a vállalkozások 33 százaléka a visszautasítástól…
Tovább olvasom >