SPAR express nyílt a Szigetszentmiklós melletti OMV-töltőállomáson

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 25. 11:42

Újabb OMV-töltőállomáson nyílt SPAR express, amely könnyen megközelíthető helyen, éjjel-nappal várja a vásárlókat a SPAR-nál megszokott termékek széles választékával és kedvező árakkal. Ez a hatodik olyan SPAR express üzlet, amelyet a SPAR Magyarország Kft. és az OMV együttműködésének keretében, OMV töltőállomáson üzemeltet helyi kiskereskedő.

spar-express

Február 26-ától várja a vásárlókat a legújabb SPAR express, amely Szigetszentmiklós mellett, az M0-s autóút 19-es kilométerkövénél található OMV benzinkúton nyílt meg. A 180 m2 alapterületű üzlet kínálatában a SPAR sajátmárkás termékein túl megtalálhatóak az alapvető szárazáruk, a zöldség és a gyümölcs, a változatos tejtermékek és a gyorsfagyasztott áruk, de a helyben sütött pékáruk és a grillételek széles választéka is. A vásárlók így éjjel-nappal, akár útközben, a tankolással összekötve is elintézhetik napi bevásárlásukat.

Az új egység ezen kívül a többi SPAR franchise áruházban megszokott kedvező árakat is biztosítja a vevők számára. A sajátmárkás termékek garantáltan SPAR áron szerepelnek a kínálatában, míg a többi termék esetében is a SPAR franchise elvek érvényesülnek az árszabásban.

A SPAR Magyarország és az OMV együttműködése 2013. év vége óta tart, amikor megnyílt az első teszt üzlet a budapesti Fehérvári úton található OMV töltőállomáson. Azóta a szigetszentmiklósi SPAR express a hatodik ilyen egység, és az elkövetkező napokban további kettő nyitja majd meg kapuit, Budapesten a Róbert Károly körúton és a Széchenyi téren.

Az üzlet elérhetőségei, nyitva tartása:
SPAR express
2310, Szigetszentmiklós, M0, 19.Km
Nyitva tartás: Egész évben, éjjel-nappal

Kapcsolódó cikkeink