SIRHA Budapest 2024 – A tökéletes szakmai fórum

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 11. 15. 12:08

A SIRHA Budapest 2024. március 5. és 7. között várja az élelmiszeripar és HoReCa-szektor reprezentánsait a megújult HUNGEXPO-n. A nemzetközi rendezvény találkozási helyszínt biztosít és változatos programlehetőséget is kínál kiállítóknak és látogatóknak egyaránt.

A válságidőszak folyamatos kihívások elé állítja a HoReCa-szektort, így egyre nagyobb szükség van a közös eszmecserére és a kapcsolatok felélesztésére, amelyre a 2014 óta megrendezésre kerülő SIRHA Budapest kelet-közép-európai régió legjelentősebb szakkiállításaként kínál fórumot.

A látogatók nem csak szakmai konferenciákon vehetnek részt, de tovább bővíthetik az aktuális trendeket illető ismereteiket.

A szakmai köztudatba egyre inkább beépülő SIRHA Budapesten kiállítani kívánóknak érdemes előrelátóan gondoskodniuk helyük biztosításáról; a 2024 márciusában zajló rendezvényre a kiállítási terület 60%-a már elkelt.

A már jelentkezett legnagyobb partnerek közül az élelmiszeripart a Kotányi, az Unilever és a már állandó vendégnek számító Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE) képviseli, az italokat pedig a Koch borászat és a Nestlé Hungária. A kávéház és bár szegmensből már biztosan itt lesz a Nestlé Hungária Nespresso Divízió és a Valdo Café System.

A csomagolás és logisztikai szegmenst a Packmarket reprezentálja, amely előadásokkal, konferenciákkal és a Packadémia Roadshow-val érkezik a kiállításra.

Kiállítói forgatag a 2022-es SIRHA Budapesten

A bútor, textil, asztali teríték és szállodaipar területéről a Chef’s Uniform volt az első bejelentkező, a sütőipart és cukrászatot a König-Units Kft. képviseli, valamint itt lesz a Magyar Pékszövetség is, amely szakmai beszélgetésekkel és technológiai innovációk bemutatásával készül. A technológia, higiénia és szolgáltatások szegmensből a Food Hygiene és az Okos HACCP Kft. biztosította már a helyét.

A kiállítás hagyományainak megfelelően számos nagyszabású szakmai program is várja az érdeklődőket. A rendezvény fókuszában jövőre a kézműves fagylalt lesz, amelynek a Fagylalt Aréna névre keresztelt exkluzív helyszín biztosít megjelenést egy háromnapos eseménysorozattal – köztük tematikus versennyel és kóstolóval. Ezenfelül a SIRHA Budapest ismét otthont ad a Magyarország Tortája 2024 versenynek, a Közétkeztetési Szakácsverseny döntőnek. Továbbá jövőre is lesz Nemzetközi Innovációs Verseny, Pataki János-emlékverseny, HoReCa és Event Tagozat Marketingkommunikációs workshop, konferenciát szervez az MVI és a Felelős Gasztrohős, valamint külön élményt kínál majd a Trade magazin Future Store és Start Up Island standja.

Kiállítói szolgáltatások

A szakkiállítás nemcsak a magas minőségre és a professzionális környezetre garancia, hanem a hatékonyságra is. Szem előtt tartva a kiállítók részvételének eredményességét és sikerét a SIRHA Budapest számos, személyre szabott – többek között marketing- és egyedi standépítési – szolgáltatásokkal segíti ezeket a célkitűzéseket. A kiállítóknak dedikált online felületen keresztül számos extra funkciót hozott létre: tárgyalásegyeztető rendszer, amely a kiállítók és a látogatók részére egyaránt rendelkezésre áll, egyedi ajánlatok feltöltése, E-­ticket-­rendszer, amelyen keresztül térítésmentesen meghívhatják a kiállítók meglévő és új partnereiket az eseményre.

Régiós vezető szerepben

A 44 országból érkező 24 000 szakember látogatásával SIRHA Budapest Közép-Kelet-Európa legjelentősebb üzleti fóruma az élelmiszeripar és HoReCa területén. Legutóbb 345 kiállító volt jelen a rendezvényen, amelyeknek közel a fele külföldről érkezett, vagy nemzetközi színtéren is tevékenykedik.

A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója és hivatalos lapja a Trade magazin. (x)

Kapcsolódó cikkeink