Sikeres volt az első PLMA online Show

Szerző: Kátai Ildikó Dátum: 2020. 12. 10. 11:20

PLMAs World of Private LabelDecember 1-4. között rendezte meg a PLMA az első és legnagyobb online „World of Private Label” sajátmárkás szakkiállítást. 61 ország 1057 kiállítója, köztük 8 magyar vállalat várta felhőbe költözött standjain a 95 országból érkező, közel 2000 beszerzőt, disztribútort, potenciális partnert.

A Saját Márkás Termékgyártók Szövetsége sikeresnek ítélte az online eseményt a kereskedők és a gyártók oldaláról egyaránt. A sajátmárkás iparág döntéshozói nemcsak Európából, de a világ minden tájáról elégedettek voltak a világjárványra szabott, új üzleti lehetőségeket és kapcsolatokat eredményező rendezvénnyel.

NyitPLMAonline logóvatartás meghosszabbítva

A szervezők témák szerint rendezték el a napokat, hogy a beszerzők és a virtuálisan kiállító gyártók, beszállítók célzottan tudjanak találkozni, a PLMA saját fejlesztésű, biztonságos, digitális platformján.

– A kiállítási négy napján folyamatosan figyeltük az online tevékenységet. Több mint 2.500 videó hívásra került sor, és több mint 15.000 virtuális névjegykártyát cseréltek ki a látogatók és a kiállítók. Az online Show platform 2021 április közepéig elérhető marad minden regisztrált kiállító  és látogató számára, ezzel folytatódhat a termékek beszerzése, valamint az üzenetek és a virtuális névjegykártyák cseréje. Ennek fontosságát az a tény is mutatja, hogy a legutóbbi hivatalos kiállítási nap óta már további 1000 virtuális névjegykártyát cseréltek – mondta Peggy Davies, a PLMA elnöke.

A világ eddigi legnagyobb sajátmárkás online B2B fórumára látogatók között 95 ország közel 2000 beszerzője – hiper- és szupermarket, diszkont, drogéria, áruház, nagykereskedő, külkereskedő, ügynök, közvetítő vállalatok –  képviselte magát. Jelentkeztek csomagolási és dizájn szakértők is.

A világ mindentájáról érkeztek a virtuális térbe kiállítók, minden kontinensről. Összesen 61 ország 1057 kiállítója jelent meg a felületen. A hagyományos csarnokokat most 22 nemzeti és régiós virtuális pavilon idézi fel. Többek közt svájci, kínai, görög, olasz, spanyol, észt, litván, cseh és izraeli közösségi megjelenés található az oldalon.

A Show folytatódik

Peggy Davies a PLMA új elnöke

Peggy Davies a PLMA elnöke

Az online szakkiállítás platformot már évek óta fejlesztette a PLMA, de az igazi áttörést az elmúlt hónapokban érték el.  Peggy Davies, a PLMA elnöke azt nyilatkozta, hogy nagyon büszke erre az egyedi rendszerre.

-Örülök, hogy felajánlhattuk ezt a platformot a kereskedelem számára. Azoknak a felhasználóknak, akiknél a technológia új tapasztalatot vagy kihívást jelentett a PLMA csapata készségesen segített. Összességében online szakkiállításunk bemutatása bebizonyította értékét és mindenkinek fontos tanulságokkal szolgált – tette hozzá az vezetőnő.

A PLMA virtuális kiállításon kiállított termékek között friss, fagyasztott és hűtött ételek, száraz élelmiszerek, italok, valamint non-food kategóriák, például kozmetikumok, egészség és szépségápolás, háztartási, konyhai és háztartási cikkek, kert és barkács cikkek is találhatók.

Zárszavában Peggy Davies kiemelte, hogy pozitív várakozással tekint a 2021. május 18-19-re ütemezett “World of Private Label” International Trade Show rendezvényre. Hisz abban, hogy a személyes szakkiállítás ismét megrendezhető lesz, így a sajátmárkás döntéshozók újra személyesen találkozhatnak Amszterdamban, a RAI kiállítási központ csarnokaiban.

Kapcsolódó cikkeink