SÁGA Selyemsonka csirkemellhúsból

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 12. 15. 10:16

Az idén már 22 éves SELYEMSONKA egyedülállónak számított a bevezetésekor az ízvilágának és az egyedi megjelenésének köszönhetően. A pulykahúsból készült, vékonyra szeletelt eredeti Selyemsonka mellé idén megalkottuk a Selyemsonkát csirkemellhúsból. A GMO-mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett csirke mellhúsából készült Selyemsonka, glutén-, laktóz- és szójamentes, emellett nátrium-glutamátot sem tartalmaz. A hajszálvékony Selyemsonka-szeletek mostantól hajtogatott formában kerülnek a védőgázas csomagokba.

Bevezetés hónapja: 2021. október

Bevezetési kedvezmények és támogatások: integrált, országos kampány (TV, rádió, BB, CTL, nyomtatott és online sajtó,
in-store kommunikáció, akciók)

Kapcsolatfelvétel: Sága Foods Zrt. Vevőszolgálat
T.: 06-95-336 108; Fax: 06-95-336-444;
e-mail: [email protected]; web: www.saga.hu

 

A fenti cikk a Trade magazin 2021/12-01. számában is megjelent.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek