SÁGA Selyemsonka csirkemellhúsból
Az idén már 22 éves SELYEMSONKA egyedülállónak számított a bevezetésekor az ízvilágának és az egyedi megjelenésének köszönhetően. A pulykahúsból készült, vékonyra szeletelt eredeti Selyemsonka mellé idén megalkottuk a Selyemsonkát csirkemellhúsból. A GMO-mentes termelésben felhasználható takarmánnyal etetett csirke mellhúsából készült Selyemsonka, glutén-, laktóz- és szójamentes, emellett nátrium-glutamátot sem tartalmaz. A hajszálvékony Selyemsonka-szeletek mostantól hajtogatott formában kerülnek a védőgázas csomagokba.
Bevezetés hónapja: 2021. október
Bevezetési kedvezmények és támogatások: integrált, országos kampány (TV, rádió, BB, CTL, nyomtatott és online sajtó,
in-store kommunikáció, akciók)
Kapcsolatfelvétel: Sága Foods Zrt. Vevőszolgálat
T.: 06-95-336 108; Fax: 06-95-336-444;
e-mail: rendelesfogadas@saga-foods.hu; web: www.saga.hu
A fenti cikk a Trade magazin 2021/12-01. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Gőzerővel készül hazánk az uniós elnökségre
A műhús kérdése, az élelmiszer pazarlás elleni küzdelem és állatjóléti…
Tovább olvasom >NAK: a magyarok egységesen kiálltak a hazai gazdák mellett a nemzeti konzultációban
A magyarok egységesen kiálltak a hazai gazdák mellett a nemzeti…
Tovább olvasom >Úszik a sikerben az év első védjegyes terméke, az élő amur
Nagy öröm a Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegy számára, hogy…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Monster Energy Ultra Rosá
A magyar piacon februárban bevezetett termék teljesen új ízélményt nyújt…
Tovább olvasom >Bertolli Carbonara tésztaszósz
A Bertolli Carbonara tésztaszósz elkészítésének kulináris titkát autentikus olasz receptek…
Tovább olvasom >