Receptek mozgásban
A mindannyiunk örömére még a paradox magyarországi körülmények között is fejlődni képes „foodtruck-ipar” sikerének velejárója, hogy sok bőrt próbálnak lehúzni róla.
A food truckokat jó üzleti érzékkel maga köré gyűjtő Food Truck Show Hungary nemrégiben receptkönyvet jelentetett meg a legismertebb hazai „büfékocsik” több mint 50 receptjével, a Bookline gondozásában. A modern ételkészítési koncepciók és a 80–90-es években népszerű best of-típusú receptgyűjtemények stílusának ötvözése akár érdekes is lehet, hiszen – a kiadó ígérete szerint – a könyv klasszikus és rendhagyó ötleteket is tartalmaz, és a fogások leírása mellett megismerhetjük a műfaj történetét, annak legismertebb hazai meghonosítóit, és mindazt az életérzést, amit a food truckokon dolgozók átélnek munkájuk során. //
Kapcsolódó cikkeink
A megemelkedett árak miatt aggódik a street food-ágazat
A food truck meghatározó eleme a magyar gasztronómiának, egyre trendibb…
Tovább olvasom >Meki food truck – A nap videója
A McDonald’s brazíliai reklámügynöksége műfajilag aligha besorolható vendéglátóhelyetalakított ki, de…
Tovább olvasom >Végre, megint miénk itt a tér!
Ünnep, tradíció, kultúra, étel-ital, rengeteg élmény – ezt jelenti az…
Tovább olvasom >További cikkeink
15%-kal nőtt a vendéglátás forgalma, tovább folytatódhat a szektor helyreállása
Az egy évvel ezelőtti fokozatos nyitás miatt emelkedő bázishoz képest júniusban…
Tovább olvasom >Egy doboz sör 1390 Ft-ért – ilyen árak vannak idén a Szigeten
Két év kihagyás után idén újra megnyitja kapuit a Sziget…
Tovább olvasom >A megemelkedett árak miatt aggódik a street food-ágazat
A food truck meghatározó eleme a magyar gasztronómiának, egyre trendibb…
Tovább olvasom >