Receptek mozgásban
A mindannyiunk örömére még a paradox magyarországi körülmények között is fejlődni képes „foodtruck-ipar” sikerének velejárója, hogy sok bőrt próbálnak lehúzni róla.
A food truckokat jó üzleti érzékkel maga köré gyűjtő Food Truck Show Hungary nemrégiben receptkönyvet jelentetett meg a legismertebb hazai „büfékocsik” több mint 50 receptjével, a Bookline gondozásában. A modern ételkészítési koncepciók és a 80–90-es években népszerű best of-típusú receptgyűjtemények stílusának ötvözése akár érdekes is lehet, hiszen – a kiadó ígérete szerint – a könyv klasszikus és rendhagyó ötleteket is tartalmaz, és a fogások leírása mellett megismerhetjük a műfaj történetét, annak legismertebb hazai meghonosítóit, és mindazt az életérzést, amit a food truckokon dolgozók átélnek munkájuk során. //
Kapcsolódó cikkeink
Segítség az ételérzékenyeknek
Az Auchan Alapítvány jóvoltából a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége háromféle…
Tovább olvasom >Gasztrotörténelmet írt a Food Truck Show
Divathullámnak hitték, de túlélte, sőt sikeresen zárta a Covid éveit.…
Tovább olvasom >Gasztrotörténelmet írt a Food Truck Show!
Divathullámnak hitték, de túlélte, sőt sikeresen zárta a Covid éveit.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Részben az utaztatási cégek részvényeinek árfolyamcsökkenése húzza le az európai tőzsdéket
Gyengültek a vezető európai tőzsdemutatók péntek délelőtt elsősorban az utaztatási…
Tovább olvasom >Visit Hungary: Pest, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom adta a legtöbb belföldi turistát tavaly
Minden korábbinál több, közel 18 millió turista érkezett a hazai…
Tovább olvasom >Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >