Receptek mozgásban
A mindannyiunk örömére még a paradox magyarországi körülmények között is fejlődni képes „foodtruck-ipar” sikerének velejárója, hogy sok bőrt próbálnak lehúzni róla.
A food truckokat jó üzleti érzékkel maga köré gyűjtő Food Truck Show Hungary nemrégiben receptkönyvet jelentetett meg a legismertebb hazai „büfékocsik” több mint 50 receptjével, a Bookline gondozásában. A modern ételkészítési koncepciók és a 80–90-es években népszerű best of-típusú receptgyűjtemények stílusának ötvözése akár érdekes is lehet, hiszen – a kiadó ígérete szerint – a könyv klasszikus és rendhagyó ötleteket is tartalmaz, és a fogások leírása mellett megismerhetjük a műfaj történetét, annak legismertebb hazai meghonosítóit, és mindazt az életérzést, amit a food truckokon dolgozók átélnek munkájuk során. //
Kapcsolódó cikkeink
Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >Street food van, utca nincs!
Lassan tér magához a pandémia után a food truckok piaca;…
Tovább olvasom >Segítség az ételérzékenyeknek
Az Auchan Alapítvány jóvoltából a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége háromféle…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >Utcai gasztrofesztivál, vacsoraestek és fesztiválos ételrendelés a SopronFesten
A SopronFest Gourmet programjainak keretében, egy héten át városszerte a…
Tovább olvasom >Unicum-sör – reklámkampány és nyereményjáték
Generációk bulifétise volt a kultikus Unicum-sör párosítás, amit még a…
Tovább olvasom >