Ismét indul a  StarStore – Év kereskedője verseny!

Dátum: 2022. 06. 16. 00:00

Ismét indul a  StarStore – Év kereskedője verseny!

A Trade magazin ismét versenyezni hívja a Magyarországon bejegyzett székhellyel rendelkező értékesítési pontokat és kereskedelmi vállalatokat.
A StarStore – Év kereskedője versenyen olyan boltok indulhatnak, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is. A kereskedelmi láncok esetében pedig olyan sikertényezőkre és elért eredményekre kell felhívni a zsűri figyelmét, amely alapján az adott vállalat megkülönböztethető a piac többi szereplőjétől.

Az üzletek profiljában nincs megkötés, lehetőséget kap minden működő kategória, az élelmiszerbolttól a könyvesbolton át, a nemzeti dohányboltokig épp úgy, mint a patikák, gyártói márkaboltok és vagy a vendéglátóipari egységek is. Nevezhetnek tulajdonosok vagy bérlők, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan.

 

Idén is szakmai zsűri értékeli a pályázatokat. A pályamunkák 2022. szeptember 19-23. között digitális totemoszlopon bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencián, ahol öt napon keresztül a pályázatokról készült prezentációkat az FMCG piac jelen lévő döntéshozói láthatják.

Az eredményhirdetésre 2022. szeptember 22-én, a konferencia gálavacsoráján került sor. A díjátadón a nevezések mindegyikét képes bemutatón ismertetjük, majd a kategóriák nyertesei átveszik az okleveleket és a kiemelkedő teljesítményt szimbolizáló Hollóházi porcelán díjakat.

A StarStore – Év kereskedője verseny pályázói közül a legjobb értékeléssel végzett értékesítési pont képviselője átveheti a Store of the Year Hungary 2022 díjat, míg a legjobb értékeléssel végzett kereskedelmi lánc a Retailer of the Year Hungary 2022 díjat is. Természetesen idén Ismét hirdetünk közönségdíjas pályázatot is.

Pályázatok benyújtási határideje: 2022. június 30.

Nevezés
A StarStore és az Év Kereskedője díjakért indulhatnak bolt tulajdonosok vagy bérlők önállóan, vagy akár gyártói márkatulajdonosok, építészek, dizájnerek, kivitelezők közösen.

Nevezési díj
69.000 Ft.- + ÁFA, a nevezési díj pályázatonként és kategóriánként értendő, társnevezői díj 69.000 Ft.- + ÁFA

Díjak
• A kategóriagyőztesek viselhetik és kommunikálhatják a StarStore 2022 és az Év Kereskedője címeket.
• A Trade magazin által biztosított PR-megjelenések.
• Különdíjként Közönségdíjast és Store of the Year díjast is hirdetünk.

Elbírálás
A pályázatokat 10 tagú szakmai zsűri bírálja el, és dönt az eredményekről.
A Trade magazin Facebook-oldalán is megjelenő pályázatok közül a legtöbb szavazatot kapott nevezés közönségdíjban részesül.
A szakmai zsűrizésre augusztus végén kerül sor, a StarStore  – Év Kereskedője 2022 díjazottjaira pedig a Business Days konferencia gálaestjén, ünnepélyes eredményhirdetés keretében derül fény.

StarStore 2022 jelentkezési lap

Az Év Kereskedője 2022 jelentkezési lap

További információkért írjon nekünk e-mailt: marketing@trademagazin.hu

A „STARSTORE – ÉV KERESKEDŐJE 2022″ VERSENY SZABÁLYZATA

A „STARSTORE – ÉV KERESKEDŐJE 2022″ VERSENY ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A legutóbbi verseny részletei