INNOVÁCIÓS VERSENYT HIRDET ISMÉT A TRADE MAGAZIN „INNO D’OR 2022” NÉVEN

Dátum: 2022. 04. 15. 00:00

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022.ÁPRILIS 30.

Idén is keressük az értékteremtő innovációkat!

Vegyen részt az alábbi felhívás és versenykiírás szerinti pályázaton, amennyiben Ön is szeretné, ha terméke, szolgáltatása megkaphatná az Inno d’Or – Év Innovációja 2022 díjat.

A versenyre a 2021. január 1. és 2021. december 31. között bevezetésre került termékekkel és szolgáltatásokkal lehet nevezni a kiírásban megadott kategóriákban.

A termékek körébe beletartozik (meghatározott fő és alkategóriák mellett) minden élelmiszer, ital, háztartási vegyiáru és kozmetikai termék. Forgalmazást tekintve lehet fogyasztóknak szóló B2C vagy akár nagyobb kiszerelésben megjelenő, B2B piacra (pl. vendéglátóhely) értékesített termék. Így a felhasználási terület lehet a háztartások vagy azok környezete, de akár ipari területnek számító egység is.

Fontos, hogy az innováció meghatározható vásárlói, fogyasztói igényre nyújtson megoldást, valamely nevesíthető trendbe illő, vagy egy meglévő, meghatározható igényből inspirálódott fejlesztés eredménye legyen.

A megkülönböztető újdonságtartalmat a pályázatban be kell mutatni, amelyet a bíráló, nagyszámú szakmai zsűri fog értékelni. A pályázatban bemutatásra kerülő termék értékelését az innovációs tartalom, a lehetséges érzékszervi bírálat, fontossági alapon a termék külső megjelenése, bevezetési időt figyelembe véve értékelhető piaci eredményei alapján hozzák meg a zsűritagok. (pályázati segédlet)

A versenyben elért eredmények alapján kihirdetésre kerülnek a nyertes termékek, amelyek használhatják az „Inno d’Or – Év Innovációja 2022” logót.
Egy főkategóriában több nyertes is hirdethető az elért pontszámok alapján, amelyeket a szakmai zsűri úgy ítél meg, hogy összességében értéket teremtő újítása az adott területnek.

Azok a pályázók, akik (al)kategóriateremtő termékkel pályáznak, elnyerhetik a „Pioneer of the Future 2022” különdíjat.

A versenyt a Trade magazin évente hirdeti meg. A versenyre 2022. április 30-ig lehet benyújtani kizárólag elektronikusan a pályázatokat. A szakmai zsűrizésre és érzékszervi bírálatra május elején kerül sor.

Nevezési díj pályázatonként 55 000 Ft + ÁFA, termékcsaládok és szolgáltatási csomagok esetén 69 000 Ft + ÁFA.

Jelentkezési lap

További információkért írjon nekünk e-mailt: marketing@trademagazin.hu

Az Inno d’Or – Év Innovációja 2022 SZABÁLYZATA

Az Inno d’Or – Év Innovációja 2022 ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

A legutóbbi verseny részletei