Regeneratív mezőgazdaságból származó búzát használt a Digiorno pizzához a Nestlé
A Nestlé Digiorno ellátási láncában az amerikai búzatermesztők regeneratív mezőgazdasági gyakorlatába fektetett be annak érdekében, hogy pizzáihoz minél egészségesebb és fenntarthatóbb alapanyagokat használhasson.
A 2050-re a nettó zéró kibocsátás elérését célzó ütemterv részeként a vállalat célja, hogy 2025-re a legfontosabb alapanyagainak 20%-át, 2030-ra pedig 50%-át talajmegújító módszereket alkalmazó gazdaságoktól szerezze be.
– Olyan megoldásokat kell találnunk, amelyek közös értéket teremtenek az egész ökoszisztémában – értéket számunkra, a gazdálkodók számára, fogyasztóink és a bolygó számára. Ez a gabonatermesztőkbe történő befektetés csak egy példája annak, hogy miként váltjuk valóra elkötelezettségünket az ellátási láncunkban
– mondta Steve Presley, a Nestlé Zone North America vezérigazgatója.
Több mint 40.000 hektárnyi mezőgazdasági területen alkalmaznak majd víz-, energia- és műtrágyahatékony regeneratív gyakorlatokat. Ez a terület kétszer akkora, mint amekkora a Digiorno pizzához szükséges búza termesztéséhez szükséges.
Kapcsolódó cikkeink
Zene formálta ízvilág
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >28 millió fontot invesztál brit instantkávé-gyárába a Nestlé
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szálltunk rendelkezésükre! (2. rész)
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
MEGJELENT A TRADE MAGAZIN LEGFRISSEBB SZÁMA!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Agroinform.hu: a fenyőfát vásárlók háromnegyede idén is hazai termelők termékeit díszítheti fel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nagy István: a mezőgazdaság teljes kibocsátási értéke és jövedelmezősége is bővült
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
