Regeneratív mezőgazdaságból származó búzát használt a Digiorno pizzához a Nestlé
A Nestlé Digiorno ellátási láncában az amerikai búzatermesztők regeneratív mezőgazdasági gyakorlatába fektetett be annak érdekében, hogy pizzáihoz minél egészségesebb és fenntarthatóbb alapanyagokat használhasson.
A 2050-re a nettó zéró kibocsátás elérését célzó ütemterv részeként a vállalat célja, hogy 2025-re a legfontosabb alapanyagainak 20%-át, 2030-ra pedig 50%-át talajmegújító módszereket alkalmazó gazdaságoktól szerezze be.
– Olyan megoldásokat kell találnunk, amelyek közös értéket teremtenek az egész ökoszisztémában – értéket számunkra, a gazdálkodók számára, fogyasztóink és a bolygó számára. Ez a gabonatermesztőkbe történő befektetés csak egy példája annak, hogy miként váltjuk valóra elkötelezettségünket az ellátási láncunkban
– mondta Steve Presley, a Nestlé Zone North America vezérigazgatója.
Több mint 40.000 hektárnyi mezőgazdasági területen alkalmaznak majd víz-, energia- és műtrágyahatékony regeneratív gyakorlatokat. Ez a terület kétszer akkora, mint amekkora a Digiorno pizzához szükséges búza termesztéséhez szükséges.
Kapcsolódó cikkeink
A Gen Z vásárlási szokásai
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Csillag születik – jön a dirty soda!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Beszáll PepsiCo a „dirty soda” őrületbe – jön a Dirty Mountain Dew Cream Soda
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Dm babybonus várandósoknak és kisgyermekes családoknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >60 millió eurót fordított spanyolországi gyárának fejlesztésére a Danone
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A mobilbankolás a mindennapok része
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >