Pro Gastronomia
Átadták az idei „Pro Gastronomia” díjakat a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán (BGE KVIK). A Vendéglátás Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, dr. Sándor Dénes által 2018-ban alapított díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg. Az elismerést 2019-ben Olivier Roellinger, 3 Michelin-csillagos séf, Varga Károly, 22 szakácsolimpiai és -világbajnoki aranyérem tulajdonosa, Vomberg Frigyes food stylist, a Bocuse d’Or csapat korábbi coacha, az ifjúsági díjat pedig Böröcz Zsófia, a BGE KVIK korábbi hallgatója érdemelte ki. A díjazottak személyét idén dr. Sándor Dénes, valamint dr. Lugasi Andrea, a BGE KVIK dékánja és prof. dr. Gundel János, a BGE KVIK nyugalmazott főiskolai tanára, professzor emeritus választotta ki. //
Kapcsolódó cikkeink
Korszerű kutatóeszközök a KVIK Vendéglátás Tanszékén
Elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott…
Tovább olvasom >Hotelmenedzsment-utánpótlás
A BGE KVIK a harmadik alkalommal indított csapatot a ServiceCenter4Hospitality…
Tovább olvasom >Átadták a 2022-es Pro Gastronomia díjakat
A Pro Gastronomia díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >