Pizzát szállít házhoz az Aldi UK három városban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 09. 19. 09:05

Pizza-kiszállítási szolgáltatást indít az Aldi UK a szigetország három városában. Az új, elvitelre készült pizzákat a vásárlóknak frissen, felár nélkül szállítják házhoz.

Aldi pizza házhozszállítás
Fotó: Doug Peters/PinPep

Az új Ultimate Takeaway termékcsalád, amelyet az Aldi közlése szerint a Domino’s lánc kínálata ihletett, három változatból áll: a The Meaty One sertéshúsgombóccal, kolbásszal és pepperonival; a The Banger chorizót is tartalmazó feltéttel készül; míg a Takeaway Texas Style BBQ Chicken & Bacon grillezett csirkehúst és bacont tartalmaz. A közepes méretű 30 cm-es pizzák egyenként 3,99 fontba kerülnek.

A vásárlók aldipizzadelivery.co.uk címen rendelhetnek pizzát és foglalhatnak ütemezett kiszállítást akár két pizzára vonatkozóan is. A szolgáltatás október 3-án indul, de a szállítási időpontok már most előre foglalhatók. A kiszállítás díjtalan, vagyis a pizzák ára megegyezik az Aldi üzletekben kapható pizzákéval.

A szolgáltatás az Egyesült Királyság három városában, Manchester, Cardiff és Edinburgh postai irányítószámokkal jelölt egyes területein érhető el, az egyetemre érkező elsőévesek orientációs hetével összehangoltan. Úgy tűnik, hogy a szolgáltatás csak rövid ideig lesz elérhető, és a kínálat a Domino’s olcsóbb alternatívájaként kerül népszerűsítésre. Erre a weboldal is felhívja a figyelmet: „Korlátozott számban kapható. Ha egyszer elfogy, akkor elfogy!”

Az Aldi nem nevezett meg harmadik fél futárszolgálatot együttműködő partnerként.

Az új választék október 9-től országszerte elérhető az Aldi üzleteiben is.

The Grocer

Kapcsolódó cikkeink