Pierre Hermé cukrászmesterrel készít macaron fagylalkollekciót a Häagen-Dazs

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 14. 09:36

A Häagen-Dazs bejelentése szerint Pierre Hermé cukrászmesterrel együttműködve új macaron fagylaltkollekciót dob piacra.

Pierre Hermé

A Häagen-Dazs X Pierre Hermé 2023 kollekció februártól kapható az Egyesült Királyság és Franciaország egyes kiskereskedőinél.

A vállalat azt tervezi, hogy a tavasz és a nyár folyamán Európa-szerte, Ázsiában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten is piacra dobja a fagylalt-termékcsaládot, mely három ízben – eper és málna, dupla csokoládés ganache, valamint yuzu és citrom – készül.

Manuel Garabato, a Häagen-Dazs globális márkaigazgatója elmondta:

„A Pierre Hermé-vel való együttműködés tökéletes módja annak, hogy bemutassuk márkáink valódi kézműves minőségét. Mindketten rajongunk a klasszikus kedvencek innovációjáért és újraértelmezéséért, és szenvedélyesen szeretünk rendkívüli élményeket nyújtani fogyasztóiknak. És mi más lenne erre alkalmasabb, mint a hamisítatlan francia „amour” ízélménnyel….”

A Pierre Hermé cukrászmester macaronjaival vált közismertté, és az új termékcsalád a Haägen-Dazs szerint a fagylaltot és a macaront ötvözi „párizsi hangulatban”.

A fagylaltok ropogós, rágós mini macarondarabkákat tartalmaznak, amelyek a Häagen-Dazs ízét a Pierre Hermé macaron jellegzetes mandulaízével egyensúlyozzák ki.

ESM

Kapcsolódó cikkeink