Magazin: Penny Market: munkatársak és a fejlesztések a középpontban a jövőben is

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2020. 08. 25. 07:53

A Penny Market már 24 éve van jelen a hazai piacon, és mostanra 223 üzlettel várja országszerte a vásárlóit. Az üzletek mellett három logisztikai központban biztosít munkát több mint 4000 munkatársának.

Penny Market logo

Florian Jens Naegele, Penny

Florian Jens Naegele
ügyvezető igazgató
Penny Market

A folyamatos fejlesztések jegyében, a vásárlói igények figyelembevételével folytatódnak az áruházak modernizálási folyamatai is, ahol az energiahatékonyságot és környezettudatosságot is folyamatosan szem előtt tartják, és tovább emelik a már megszokott magas minőségű vásárlási élményt.

Az áruházak modernizálása mellett a választék kialakítása során a jövőben is nagy hangsúlyt fektetnek a magyar gyártókkal, beszállítókkal való együttműködésre. A magyar beszállítókkal és gazdákkal folytatott folyamatos együttműködés eredményének elismeréseként a Penny Market a Magyar Termékekért Kereskedelmi Nívódíj, legtöbb Magyar Termék védjegyes saját márkás terméket forgalmazó lánc különdíjának büszke tulajdonosa.

A Penny Market nagy hangsúlyt fektet a munkatársak jóllétére is, hisz a sikereiket közösen egy csapatként érik el. Kiemelten fontos, hogy munkatársaik számára megteremtsék a megfelelő környezetet, hangulatot és munkafeltételeket. A csapatok összeállításánál odafigyelnek arra, hogy munkatársaik megtalálják a számításaikat. Ehhez persze az szükséges, hogy már a belépés napjától jól megismerjék az új kollégák képességeit, személyiségét, és a potenciált, ami bennük rejlik. Ennek köszönhetően mára egy jól működő csapatot hoztak létre, és folyamatosan törekszenek az erős csapatszellem feltételeinek megteremtésére. Mindezek eredményeként a munkatársak hosszú távon is velük maradnak.

A Penny Market a vásárlókon és munkatársakon túl a jövőben is elkötelezett marad a környezete iránt, így hosszú évek óta társadalmilag felelős vállalatként támogat olyan kezdeményezéseket, ahol segítséget tud nyújtani arra rászoruló emberek számára. Az Együtt a Daganatos Gyermekekért alapítványon keresztül több hazai kórházba juttatott el tárgyi és pénzadományokat egyaránt. Rendszeres és folyamatos az együttműködés a Magyar Élelmiszer Bankkal is. Ezt a munkát a Penny Market a következő évben is folytatni fogja kiterjesztve együttműködését más szervezetekre is, így az idei évben az UNICEF Magyarországgal bővült a támogatott szervezetek köre. //

Kapcsolódó cikkeink