Pálinkázz okosan! 2021 – Nyíregyháza
Nyíregyháza ad otthont idén az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenynek, amely különlegessége, hogy ebben az évben a szakmai megmérettetést külső, fogyasztóknak szóló rendezvények is kísérik.
A Pálinka Nemzeti Tanács olyan kóstolókurzusokat szervez a pálinkakedvelők számára a Korona Hotel éttermében, ahol megismerhetik az érzékszervi bírálat tematikáját, megtanulhatják felismerni a tételek erényeit és esetleges hibáit, azaz belekóstolhatnak a pálinkabírák munkájába!
Időpontok:
• 2021. szeptember 8. (szerda), 19 óra
• 2021. szeptember 9. (csütörtök), 19 óra
• 2021. szeptember 10. (péntek), 19 óra
A kurzusokat képzett pálinkabírák tartják, ahol a résztvevők többek között megtanulhatják, mi a különbség az elő és az utópárlatos párlatok között, és megkóstolhatják az elmúlt évek díjnyertes pálinkáit is.
A kurzusok hossza egy óra.
A regisztráció feltétele az alábbi kvíz helyes kitöltése, amely után e-mailben tájékoztatnak a regisztráció sikeréről. A kurzuson 20 fő vehet részt, amely létszámát a helyes válaszadók érkezési sorrendjében töltik.
A regisztrációs kérdőív ITT érhető el!
Kapcsolódó cikkeink
Válságban a legális pálinkagyártás: az adómentes magánfőzés torzítja a piacot
A magyar kereskedelmi pálinkafőzdék helyzete tovább romlik, forgalmuk mélypontra süllyedt,…
Tovább olvasom >2024-ben is megrendezik a #vadateszem kampányt
A #vadateszem forgalomélénkítő és vadhúst népszerűsítő kampány 2024. november 22-én…
Tovább olvasom >Latorcai Csaba: a pálinkafőzés a nemzeti kultúra szerves része
A magyar emberek számára a pálinkafőzés szinte szabadságjog, a nemzeti…
Tovább olvasom >További cikkeink
Medveburger: Brassó új kulináris különlegessége
Románia új kulináris szenzációval rukkolt elő: Brassóban, a Cinka-hegynél található…
Tovább olvasom >Hetedjére is keresik az Év Mentes Séfjét
Idén is a METRO Gasztroakadémia ad otthont az Év Mentes…
Tovább olvasom >Italhűtés-szolgáltatás – A nap képe
Az ilyen élelmiszerbolti szolgáltatás azért Amerikában is ritka – tudtuk…
Tovább olvasom >