Pálinkázz okosan! 2021 – Nyíregyháza
Nyíregyháza ad otthont idén az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenynek, amely különlegessége, hogy ebben az évben a szakmai megmérettetést külső, fogyasztóknak szóló rendezvények is kísérik.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2020/02/A-palinkakostolas-szabalyai-300x241.jpg)
A kurzus részvevői belekóstolhatnak a pálinkabírák munkájába
A Pálinka Nemzeti Tanács olyan kóstolókurzusokat szervez a pálinkakedvelők számára a Korona Hotel éttermében, ahol megismerhetik az érzékszervi bírálat tematikáját, megtanulhatják felismerni a tételek erényeit és esetleges hibáit, azaz belekóstolhatnak a pálinkabírák munkájába!
Időpontok:
• 2021. szeptember 8. (szerda), 19 óra
• 2021. szeptember 9. (csütörtök), 19 óra
• 2021. szeptember 10. (péntek), 19 óra
A kurzusokat képzett pálinkabírák tartják, ahol a résztvevők többek között megtanulhatják, mi a különbség az elő és az utópárlatos párlatok között, és megkóstolhatják az elmúlt évek díjnyertes pálinkáit is.
A kurzusok hossza egy óra.
A regisztráció feltétele az alábbi kvíz helyes kitöltése, amely után e-mailben tájékoztatnak a regisztráció sikeréről. A kurzuson 20 fő vehet részt, amely létszámát a helyes válaszadók érkezési sorrendjében töltik.
A regisztrációs kérdőív ITT érhető el!
Kapcsolódó cikkeink
A kötelező visszaváltási rendszer indokolatlan terhet ró a pálinkafőzdékre
A tavalyinál kisebb mértékű fagykárok kedvező hatással voltak a hazai…
Tovább olvasom >Sor került a 11. Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjátadójára
Az 11. alkalommal megrendezett Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny kiemelten…
Tovább olvasom >Átadták a Brillante-2024 Nemzetközi Párlatverseny díjait a Gyulai Pálinkafesztiválon
Átadták a Brillante-2024 Nemzetközi Pálinka- és Párlatverseny díjait a Gyulai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >