Pálinkázz okosan! 2021 – Nyíregyháza
Nyíregyháza ad otthont idén az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenynek, amely különlegessége, hogy ebben az évben a szakmai megmérettetést külső, fogyasztóknak szóló rendezvények is kísérik.

A kurzus részvevői belekóstolhatnak a pálinkabírák munkájába
A Pálinka Nemzeti Tanács olyan kóstolókurzusokat szervez a pálinkakedvelők számára a Korona Hotel éttermében, ahol megismerhetik az érzékszervi bírálat tematikáját, megtanulhatják felismerni a tételek erényeit és esetleges hibáit, azaz belekóstolhatnak a pálinkabírák munkájába!
Időpontok:
• 2021. szeptember 8. (szerda), 19 óra
• 2021. szeptember 9. (csütörtök), 19 óra
• 2021. szeptember 10. (péntek), 19 óra
A kurzusokat képzett pálinkabírák tartják, ahol a résztvevők többek között megtanulhatják, mi a különbség az elő és az utópárlatos párlatok között, és megkóstolhatják az elmúlt évek díjnyertes pálinkáit is.
A kurzusok hossza egy óra.
A regisztráció feltétele az alábbi kvíz helyes kitöltése, amely után e-mailben tájékoztatnak a regisztráció sikeréről. A kurzuson 20 fő vehet részt, amely létszámát a helyes válaszadók érkezési sorrendjében töltik.
A regisztrációs kérdőív ITT érhető el!
Kapcsolódó cikkeink
Visszajönnek a klasszikus pálinkaízek
2024 igazán jó évnek számított a gyümölcsök tekintetében az Alföldön,…
Tovább olvasom >Szűkülő piacon kell boldogulniuk a pálinkafőzdéknek
A magyar pálinkafőzdék egyre nehezebb helyzetben találják magukat, ahogy a…
Tovább olvasom >Zsugorodó polcokon
Piac, természet, jogszabályok – egyik sem kímélte túlságosan a minőségi…
Tovább olvasom >További cikkeink
A turizmusra is kihat a járvány eszkalációja
Bár a ragadós száj- és körömfájás vírusa emberre nem veszélyes,…
Tovább olvasom >Patkány a levesben, rovar a tálban – több mint 1900 Sukiya éttermet zárnak be Japánban
Kellemetlen incidens rázta meg Japán egyik legismertebb gyorsétterem-láncát: a Sukiya,…
Tovább olvasom >Digitális kincsesbánya a műemlékek szerelmeseinek – elindult az e-orokseg.hu
Soha nem volt még ilyen látványos és közérthető módon elérhető…
Tovább olvasom >