Összefogás a szakma jövőjéért

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 05. 26. 08:38

Miután decemberben lezárult a Magyar Vendéglátók Ipartestülete A Felsőfokú Vendéglátó Oktatásért Alapítványának hosszú ideig tartó változásbejegyzési procedúrája, az alapítvány ismételten működőképessé vált.

MVI logo

Célja a felsőfokú vendéglátó oktatás színvonalának emelése. A tervek szerint az ipartestület az alapítványhoz befolyó összegekből szakmai képzéseket, a vendéglátáshoz kapcsolódó tudományos tevékenységet, tanulmányutakat, külföldi gyakorlatokat támogat.

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) tavaly összekötötte évvégi jókívánságait az alapítvány támogatásával. Partnereik elektronikus üdvözlőleveleikből átléphettek a szervezet zárt oldalára, és kattintásonként 500 forinttal emelhették az alapítvány támogatására átadandó összeget, amit a TUTSZ saját forrásaiból fedezett. Így a gyűjtés nem terhelte a szakma képviselőit, de kifejezhetik egyetértésüket a célokkal. Ha valamilyen szervezet vagy magánszemély ennél többet is tenne, az közvetlenül is fordulhat az ipartestülethez.

Kovács László elnök Holzer Sz. Ágnestől, a TUTSZ elnökétől vette át a befolyt összeget

//

Kapcsolódó cikkeink