Okosmagok az Equinomtól
Új „magtól az asztalig” megoldásokat tesztel a GMO-mentes vetőmagfejlesztő startup, az Equinom.

Tiszta alappal
A cég legújabb kutató- és fejlesztőközpontjában, az izraeli Kibbutz Givat Brennerben olyan magokkal kifejlesztésével foglalkoznak, amelyek alapjai lehetnek az élelmiszeriparnak.
A központban folyó munka által az Equinom hatékonyabban válaszolhat az élelmiszercégek igényeire a teljes ellátási lánc mentén.
FIF
Kapcsolódó cikkeink
Győrffy Balázs: „Az élelmiszeripar stratégiai jelentőségű ágazat”
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közel 400 ezer tagjának érdekében…
Tovább olvasom >Rekord mennyiségű fehérjét tartalmazó borsóproteint fejlesztettek ki Izraelben
Az Equinom nevű izraeli fejlesztő cég megdöntötte saját eddigi, 70…
Tovább olvasom >Agrárminisztérium: újabb eszköz teszi könnyebbé az élelmiszerágazat hitelhez jutását
Magyarországon elsőként a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, az élelmiszer kis- és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Változó vásárláshelyi eszköztár
A kereskedelem jövőjét számos vízió felrajzolja. A vásárlási élmény fontossága,…
Tovább olvasom >Magazin: 2022 a bizonytalanság éve lesz – Mit várhatunk a kiszámíthatatlanságtól?
2021 a hazai láncok dominanciájáról szólt. Ez volt az első…
Tovább olvasom >A NielsenIQ és a GfK egyesül, így a fogyasztói és kiskereskedelmi mérések terén vezető globális információs és elemzési szolgáltatót hoz létre
A döntéssel két egymást kiegészítő globális vezető kutatóintézet egyesül, amelyek…
Tovább olvasom >