Okosmagok az Equinomtól
Új „magtól az asztalig” megoldásokat tesztel a GMO-mentes vetőmagfejlesztő startup, az Equinom.

Tiszta alappal
A cég legújabb kutató- és fejlesztőközpontjában, az izraeli Kibbutz Givat Brennerben olyan magokkal kifejlesztésével foglalkoznak, amelyek alapjai lehetnek az élelmiszeriparnak.
A központban folyó munka által az Equinom hatékonyabban válaszolhat az élelmiszercégek igényeire a teljes ellátási lánc mentén.
FIF
Kapcsolódó cikkeink
Az Európai Bizottság ütemtervet készített a mezőgazdaság és az élelmiszeripar versenyképességének javítására
Az Európai Bizottság ütemtervet tett közzé szerdán a mezőgazdaság és…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 5,3 százalékkal mérséklődött 2024 decemberében
Az ipari termelés volumene 2024 decemberében 5,3, munkanaphatástól megtisztítva 6,4…
Tovább olvasom >Az élelmiszeripar jövője a fiatalok kezében van
Az élelmiszerbiztonság és -minőség nem csupán az agrárium, hanem a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Bővülhet az online árfigyelő
A családok védelme, az infláció alacsony szinten tartása és a…
Tovább olvasom >Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
Több száz magyar termelővel működik együtt a Kifli.hu, hogy minél…
Tovább olvasom >Kamatkedvezmény a zöldhitelre
Még kedvezőbb lesz a népszerű lakáscélú zöldhitel a K&H-nál. A legnépszerűbb…
Tovább olvasom >