Okosmagok az Equinomtól
Új „magtól az asztalig” megoldásokat tesztel a GMO-mentes vetőmagfejlesztő startup, az Equinom.

Tiszta alappal
A cég legújabb kutató- és fejlesztőközpontjában, az izraeli Kibbutz Givat Brennerben olyan magokkal kifejlesztésével foglalkoznak, amelyek alapjai lehetnek az élelmiszeriparnak.
A központban folyó munka által az Equinom hatékonyabban válaszolhat az élelmiszercégek igényeire a teljes ellátási lánc mentén.
FIF
Kapcsolódó cikkeink
Az EU 140 millió eurót fektet generatív mesterséges intelligencia bevezetésére az agrár-élelmiszeriparban is
Az Európai Bizottság négy új pályázati felhívást tett közzé a…
Tovább olvasom >Globális és egyedi döntések is kellenek a klímaváltozás mérsékléséhez
Globális és egyedi döntések is szükségesek a klímaváltozás mérsékléséhez, kis…
Tovább olvasom >Az élelmiszeripar értékesítési árai 6,1 százalékkal emelkedtek
2025 februárjában az ipari termelői árak átlagosan 8,2 százalékkal meghaladták…
Tovább olvasom >További cikkeink
Három új üzlettel bővült a SPAR hálózata Albániában
Tovább erősíti jelenlétét a SPAR Albániában: három újonnan nyílt üzletének…
Tovább olvasom >Bizalomzuhanás a globális gazdaságban az amerikai vámháború nyomán
A világgazdaság vezető szereplőinek gazdasági bizalmi indexei jelentősen romlottak az…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben a IV. Magyar Gasztronómia Napján
2025. április 26-27-én tartják a IV. Magyar Gasztronómia Napját. A…
Tovább olvasom >