Nutella-keksz a Ferrerotól
Nutella Biscuits néven dobta piacra új termékét a Ferrero Olaszországban, csupán néhány hónappal azután, hogy bevezette azt Franciaországban.
A termék a keksz és a Nutella kombinációja. A keksz tésztája búzalisztet és nádcukrot tartalmaz.
A cég fokozatosan szeretné bevezetni a kekszet egész Európában. A termék a Potenza melletti Balvano üzemben készül, ahová a Ferrero 120 millió eurót invesztált a gyártási sorba
Kapcsolódó cikkeink
Nutella jégkrémmel ünnepli a Ferrero a márka születésnapját Olaszországban
Az olasz édességgyártó óriás, a Ferrero édes meglepetéssel – a…
Tovább olvasom >Megnyílt a Ferrero első csokoládégyára Észak-Amerikában
A Nutellát jegyző Ferrero Group megnyitotta első csokoládégyártó létesítményét Észak-Amerikában.…
Tovább olvasom >„Tűzszünetet” köthet a Lindt&Sprüngli és az olasz kézműves csokoládékészítők
Megoldódni látszik a svájci Lindt & Sprüngli és az olasz…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >