Nutella-keksz a Ferrerotól
Nutella Biscuits néven dobta piacra új termékét a Ferrero Olaszországban, csupán néhány hónappal azután, hogy bevezette azt Franciaországban.
A termék a keksz és a Nutella kombinációja. A keksz tésztája búzalisztet és nádcukrot tartalmaz.
A cég fokozatosan szeretné bevezetni a kekszet egész Európában. A termék a Potenza melletti Balvano üzemben készül, ahová a Ferrero 120 millió eurót invesztált a gyártási sorba
Kapcsolódó cikkeink
Kötelezi beszállítóit Carrefour a Nutri-Score értékek közzétételére
Franciaországban előírta a Carrefour, hogy minden márkás termék beszállítója köteles…
Tovább olvasom >Ősszel jöhet a növényi alapú Nutella
Hónapokig tartó híresztelések után a Ferrero bejelentette a növényi alapú…
Tovább olvasom >Támogatja az EU erdőirtás elleni rendeletét a Nestlé, a Mars Wrigley és a Ferrero
Az EU erdőirtás elleni rendelete december 30-tól kötelezi a kakaót,…
Tovább olvasom >További cikkeink
30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Huszadik alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat
Idén 20. alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat, rekordszámú,…
Tovább olvasom >Ma kezdődik a World Science Forum Budapesten
Ma kezdődik Budapesten a World Science Forum (WSF – Tudomány…
Tovább olvasom >