Nutella-keksz a Ferrerotól
Nutella Biscuits néven dobta piacra új termékét a Ferrero Olaszországban, csupán néhány hónappal azután, hogy bevezette azt Franciaországban.
A termék a keksz és a Nutella kombinációja. A keksz tésztája búzalisztet és nádcukrot tartalmaz.
A cég fokozatosan szeretné bevezetni a kekszet egész Európában. A termék a Potenza melletti Balvano üzemben készül, ahová a Ferrero 120 millió eurót invesztált a gyártási sorba
Kapcsolódó cikkeink
A mogyoróbeszerzésbe invesztál a Ferrero az USA-ban
A Ferrero Csoport mogyoróra specializálódott részlege, a Ferrero Hazelnut Company…
Tovább olvasom >Kötelezi beszállítóit Carrefour a Nutri-Score értékek közzétételére
Franciaországban előírta a Carrefour, hogy minden márkás termék beszállítója köteles…
Tovább olvasom >Ősszel jöhet a növényi alapú Nutella
Hónapokig tartó híresztelések után a Ferrero bejelentette a növényi alapú…
Tovább olvasom >További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >