Növényi élelmiszerek bevezetése – csak egy múló divat vagy ez a jövő?
Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciája november 14-én az üzleti szektor azon szegmensére fókuszál, amely követi, előre mozdítja, és színesíti a növényi alapú trendet Magyarországon.
Cége szeretne nyitni a növényi alapú ételek felé, vagy már be is vezetett néhány gasztronómiai újítást? Felkészült már a növényi élelmiszerek bevezetésére? Többek között erről is szó lesz Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciáján, ahol Steiner Kristóf és Gianni Annoni beszélget olyan témákról, melyek az éttermek/kávézók/szállodák/cateringes cégek vezetői és tulajdonosai, a séfek, szakácsok, cukrászok, élelmiszergyártó, forgalmazó cégek képviselői számára érdekes. A szakmabeliek mellett mindenki mást is várnak a METRO Gasztroakadémiára, aki érdeklődik a növényi alapú élelmiszerek, a vendéglátás és a gasztronómia iránt. A rendezvény médiatámogatója a Trade Magazin.
További részletek és jelentkezés itt: Plant-Powered Perspectives 2023 Konferencia (novenyikonferencia.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Az élelmiszeripar hitelállománya 3,9 százalékkal nőtt 2025 harmadik negyedévében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MA TE mit eszel? – Fókuszban az élelmiszerek csomagolása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Vegán rántotta 30 000 láb magasságban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Közel egyharmadával drágult a tojás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Problémarétegek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Túl sok ajándék, túl sok étel: ünnepi túlzásaink komoly terhet rónak a környezetre
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
