Növényi élelmiszerek bevezetése – csak egy múló divat vagy ez a jövő?
Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciája november 14-én az üzleti szektor azon szegmensére fókuszál, amely követi, előre mozdítja, és színesíti a növényi alapú trendet Magyarországon.
Cége szeretne nyitni a növényi alapú ételek felé, vagy már be is vezetett néhány gasztronómiai újítást? Felkészült már a növényi élelmiszerek bevezetésére? Többek között erről is szó lesz Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciáján, ahol Steiner Kristóf és Gianni Annoni beszélget olyan témákról, melyek az éttermek/kávézók/szállodák/cateringes cégek vezetői és tulajdonosai, a séfek, szakácsok, cukrászok, élelmiszergyártó, forgalmazó cégek képviselői számára érdekes. A szakmabeliek mellett mindenki mást is várnak a METRO Gasztroakadémiára, aki érdeklődik a növényi alapú élelmiszerek, a vendéglátás és a gasztronómia iránt. A rendezvény médiatámogatója a Trade Magazin.
További részletek és jelentkezés itt: Plant-Powered Perspectives 2023 Konferencia (novenyikonferencia.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Új lendületet kap a LoveRaw: felvásárolta a Smart Organic
A bolgár székhelyű Smart Organic felvásárolta a brit LoveRaw vegán…
Tovább olvasom >A növényi táplálkozással ismerkedtek a Radnóti diákjai
A NÉGYOSZ tavaly novemberben indult OkosFehérje programja újabb állomásához érkezett:…
Tovább olvasom >Új stratégiával élesztené fel a növényi tej iránti keresletet az USA-ban az Oatly
Új lendületet adna az Oatly a növényi alapú tejek piacának…
Tovább olvasom >További cikkeink
Marad 2026-ra is a kiskereskedelmi különadó
A magyar gazdaság szereplői és a lakosság számára is jelentős…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság követeli az árréscsökkentés eltörlését
Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az élelmiszerekre,…
Tovább olvasom >Veszélyben a Mohu palackvisszaváltási szerepe egy új uniós rendelet miatt
Egy új európai uniós rendelet értelmében 2029-től kizárólag nonprofit szervezetek…
Tovább olvasom >