Növényi élelmiszerek bevezetése – csak egy múló divat vagy ez a jövő?
Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciája november 14-én az üzleti szektor azon szegmensére fókuszál, amely követi, előre mozdítja, és színesíti a növényi alapú trendet Magyarországon.
Cége szeretne nyitni a növényi alapú ételek felé, vagy már be is vezetett néhány gasztronómiai újítást? Felkészült már a növényi élelmiszerek bevezetésére? Többek között erről is szó lesz Magyarország vezető növényi élelmiszeripari konferenciáján, ahol Steiner Kristóf és Gianni Annoni beszélget olyan témákról, melyek az éttermek/kávézók/szállodák/cateringes cégek vezetői és tulajdonosai, a séfek, szakácsok, cukrászok, élelmiszergyártó, forgalmazó cégek képviselői számára érdekes. A szakmabeliek mellett mindenki mást is várnak a METRO Gasztroakadémiára, aki érdeklődik a növényi alapú élelmiszerek, a vendéglátás és a gasztronómia iránt. A rendezvény médiatámogatója a Trade Magazin.
További részletek és jelentkezés itt: Plant-Powered Perspectives 2023 Konferencia (novenyikonferencia.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Zöldülő gasztromarketing és Z-gen
A Magyar Marketing Szövetség HoReCa & Event és Zöld Tagozat…
Tovább olvasom >Nem múló optimizmussal
Kovács Lászlótól, az ipartestület elnökétől, ahogy minden év elején, ezúttal…
Tovább olvasom >A séf legyen egyéniség!
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja a csendes, szerény, ám annál…
Tovább olvasom >További cikkeink
Bővülhet az online árfigyelő
A családok védelme, az infláció alacsony szinten tartása és a…
Tovább olvasom >Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
Több száz magyar termelővel működik együtt a Kifli.hu, hogy minél…
Tovább olvasom >Kamatkedvezmény a zöldhitelre
Még kedvezőbb lesz a népszerű lakáscélú zöldhitel a K&H-nál. A legnépszerűbb…
Tovább olvasom >