Növényi alapú hab a tortán: RAMA Crema!
Kapucsínó, flat white, latte macchiato – selymesen krémes tejhab nélkül egytől egyig elképzelhetetlenek. Ragaszkodunk is a megszokott, tejes ízhez, miközben a tejtermékekről már – kényszerűségből vagy meggyőződésből – egyre inkább lemondanánk. Ebben segít az új RAMA Crema termékcsalád. Vegán tejszínek, főzőkrémek és növényi cukrászhabok persze eddig is léteztek, a RAMA Crema azonban egészen más kávéház! A tejszín valódi, 100%-ban növényi alapú alternatíváját kínálja pálmaolajtól, tartósítószerektől és mindenféle allergéntől, tejszármazéktól mentesen, így vegánok és vegetáriánusok is nyugodtan fogyaszthatják.
A lencsefehérjéből és kiváló minőségű, növényi olajokból készülő RAMA Crema termékek nemcsak úgy viselkednek, mint a tejszín, de az ízük is tejesen krémes. A kék RAMA Crema 15%-os zsírtartalma bőven elegendő ahhoz, hogy testesebbé tegye kedvenc presszókávénkat, egy kapucínerhez viszont már a piros RAMA Crema 31%-os zsírtartalma dukál. Akárcsak a mellé kínált habos süteményhez. Mert a jövő növényi alapú, és nagyon-nagyon finom.
//
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú termékekkel kiváltható a hús, tojás és tej a fenntarthatóbb jövőért
Egyre többen választanak növényi alapú termékeket a hagyományos élelmiszerek helyett,…
Tovább olvasom >Íz és minőség nélkül nem maradnak versenyben a növényi alapú márkák
Ian Hepburn, a Flora Food Group marketingigazgatója arra figyelmeztetett egy…
Tovább olvasom >A Veganuár™ 2025 kiemelt élelmiszerlánc-partnere a Lidl volt
Csatlakozott a Lidl Magyarország a Veganuár™ 2025 kezdeményezéshez, mely arra…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Soós Tészta Kft. megbízható minőséget nyújt
A magyar tésztagyártás egyik meghatározó szereplője, a Soós Tészta Kft.,…
Tovább olvasom >Nestlé Fitness újdonságok: hozzáadott cukrot nem tartalmazó gabonapelyhek, kétféle ízben
A Nestlé Hungária Kft. Fitness termékcsaládja a fogyasztói trendeket figyelembe véve,…
Tovább olvasom >A legnagyobb értékeinket pazaroljuk el – a Lidl így tesz ellene
Az idei Global Risk Report alapján 2035-re a negyedik legnagyobb…
Tovább olvasom >