Növényi alapú hab a tortán: RAMA Crema!
Kapucsínó, flat white, latte macchiato – selymesen krémes tejhab nélkül egytől egyig elképzelhetetlenek. Ragaszkodunk is a megszokott, tejes ízhez, miközben a tejtermékekről már – kényszerűségből vagy meggyőződésből – egyre inkább lemondanánk. Ebben segít az új RAMA Crema termékcsalád. Vegán tejszínek, főzőkrémek és növényi cukrászhabok persze eddig is léteztek, a RAMA Crema azonban egészen más kávéház! A tejszín valódi, 100%-ban növényi alapú alternatíváját kínálja pálmaolajtól, tartósítószerektől és mindenféle allergéntől, tejszármazéktól mentesen, így vegánok és vegetáriánusok is nyugodtan fogyaszthatják.
A lencsefehérjéből és kiváló minőségű, növényi olajokból készülő RAMA Crema termékek nemcsak úgy viselkednek, mint a tejszín, de az ízük is tejesen krémes. A kék RAMA Crema 15%-os zsírtartalma bőven elegendő ahhoz, hogy testesebbé tegye kedvenc presszókávénkat, egy kapucínerhez viszont már a piros RAMA Crema 31%-os zsírtartalma dukál. Akárcsak a mellé kínált habos süteményhez. Mert a jövő növényi alapú, és nagyon-nagyon finom.
//
Kapcsolódó cikkeink
A MAVEG meghívására újra hazánkba jön Melanie Joy
Újfent Magyarországra látogat az egyik legismertebb vegán aktivista, a Harvard…
Tovább olvasom >Újévi fogadalmak: két hónapnyi lendület
A foodora tapasztalatai azt mutatják, hogy az év eleji ételrendelésekre…
Tovább olvasom >Megduplázódhat a vegán állateledelek globális piaca 2034-re
Egyre több gazdi ismeri fel a növényi alapú étrend előnyeit…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hagyományos péksütemények kiváló minőségben, generációkon át
A Pécsváradon alapított Aranycipó Kft. immár több mint harminc éve…
Tovább olvasom >Megújult a Cup Revolution: itt a RevoUnion
Új ernyőmárkával és kibővített portfólióval folytatja működését a Cup Revolution. A…
Tovább olvasom >A sajátmárkák világa újra Amszterdamba költözik – interjú Peggy Davies-zel, a PLMA elnökével
A PLMA 2025-ös World of Private Label szakkiállítása újra Amszterdamba…
Tovább olvasom >