Növényi alapú hab a tortán: RAMA Crema!
Kapucsínó, flat white, latte macchiato – selymesen krémes tejhab nélkül egytől egyig elképzelhetetlenek. Ragaszkodunk is a megszokott, tejes ízhez, miközben a tejtermékekről már – kényszerűségből vagy meggyőződésből – egyre inkább lemondanánk. Ebben segít az új RAMA Crema termékcsalád. Vegán tejszínek, főzőkrémek és növényi cukrászhabok persze eddig is léteztek, a RAMA Crema azonban egészen más kávéház! A tejszín valódi, 100%-ban növényi alapú alternatíváját kínálja pálmaolajtól, tartósítószerektől és mindenféle allergéntől, tejszármazéktól mentesen, így vegánok és vegetáriánusok is nyugodtan fogyaszthatják.
A lencsefehérjéből és kiváló minőségű, növényi olajokból készülő RAMA Crema termékek nemcsak úgy viselkednek, mint a tejszín, de az ízük is tejesen krémes. A kék RAMA Crema 15%-os zsírtartalma bőven elegendő ahhoz, hogy testesebbé tegye kedvenc presszókávénkat, egy kapucínerhez viszont már a piros RAMA Crema 31%-os zsírtartalma dukál. Akárcsak a mellé kínált habos süteményhez. Mert a jövő növényi alapú, és nagyon-nagyon finom.
//
Kapcsolódó cikkeink
A növényi táplálkozással ismerkedtek a Radnóti diákjai
A NÉGYOSZ tavaly novemberben indult OkosFehérje programja újabb állomásához érkezett:…
Tovább olvasom >Erőteljes növekedés előtt a növényi alapú étrend-kiegészítők piaca
A növényi alapú étrend-kiegészítők globális piaca a 2025-ös 27,52 milliárd…
Tovább olvasom >Szavazz a kedvenc Menteshelyedre, garantált kedvezményekért!
A menteshelyek.hu a paleo, vegán, cukormentes, regenor, tejfehérjementes, laktózmentes, szénhidrát-csökkentett és gluténmentes…
Tovább olvasom >További cikkeink
Innováció és hagyomány kéz a kézben
Fenntartható fejlődés, technológiai újítások, tudatos márkaépítés – ezek mentén alakítja…
Tovább olvasom >Friss kutatás: a vendégek messziről elkerülik azokat az éttermeket, ahol rossz a mosdók állapota
A Tork nemzetközi felmérésében a válaszadók 73%-a arról számolt be,…
Tovább olvasom >Felelősen a jövőért
A Smurfit Westrock elkötelezetten támogatja Párkány városát, és aktívan részt…
Tovább olvasom >