Növényi alapú éttermet nyit a Burger King Spanyolországban
Az Unilever tulajdonában álló The Vegetarian Butcherrel együttműködve egy hónapig kizárólag növényi alapú ételeket árusít a Burger King Spain Madridban. Emellett az étterem „Long Vegetal” néven bevezeti az ikonikus „Long Chicken” növényi alapú változatát a partnercég növényi alapú húshelyettesítőjével. Mivel a burgerek állati eredetű hozzávalót is tartalmazó majonézzel készülnek, így nem tekinthetők vegánnak, ám azt a vegánok majonéz nélkül is rendelhetik.
A Burger King világszerte bővíti növényi alapú kínálatát.
Kapcsolódó cikkeink
„Melegebb” fagyasztókkal csökkentené az Unilever az emissziót
Az Unilever olyan fagylalt-mirelit hűtőket tesztel, amelyek enyhébb hőfokon működnek.…
Tovább olvasom >Évente 800 fontnyi élelmet dobnak ki a brit családok
A Tesco legfrissebb felmérése szerint egy átlagos brit család nagyjából…
Tovább olvasom >Megérkezett a hazai üzletekbe a The Vegetarian Butcher
Elindult a The Vegetarian Butcher növényi alapú, gyorsfagyasztott húshelyettesítő termékek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Átalakul az internetes szolgáltatási piac
Megváltozott az online szolgáltatások piaca, a vevők óvatosabban döntenek, egyre…
Tovább olvasom >Rekordot döntött a nagy-britanniai milliárdosok száma és vagyona
Újabb rekordra emelkedett a Nagy-Britanniában élő milliárdosok száma és vagyona,…
Tovább olvasom >Matolcsy: kétéves versenyképességi programot kell indítani
Kétéves versenyképességi programot javasol a jegybank az új kormánynak a…
Tovább olvasom >