Új grilltermékek a Wiesbauer-Dunahústól
A fűszeresebb, testesebb grillerek kedvelői mostantól öt új ínycsiklandozó terméket találnak a Wiesbauer-Dunahús kínálatában. Az újdonságokat Németországba és Ausztriába is exportálják.
Az új grilltermékek előállítása során a válogatott minőségű sertéshúst darálják, füstölik, és az eltarthatóság növelése érdekében hőkezelik. Ezáltal nemcsak szebb, gusztusosabb külsőt, hanem intenzívebb, teljesebb ízt nyernek a termékek. Az új termékek irányadó ízei: a sajtos, a BBQ, a borsos, a mézes-fokhagymás és a paprikás.
A Wiesbauer-Dunahús új grillereit ízléses, 200 grammos vákuumcsomagolásban kínálják a Wiesbauer partnerei az üzletek hűtőpolcain. //
Kapcsolódó cikkeink
Közös növényi újdonságokat dob piacra a PepsiCo és a NotCo Chilében
A PepsiCo és a chilei NotCo együttműködésének eredményeként két új,…
Tovább olvasom >Drágább lesz idén a vegán grillezés Németországban
7%-kal emelkedett a vegán grilltermékek ára Németországban a 2024-es évhez…
Tovább olvasom >Zabtejjel készült krémlikőrt dob piacra a Baileys az USA-ban
A Baileys legújabb innovációja egy növényi alapú likőr zabtejjel. Az…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Temu már az európai élelmiszerpiacot is célba vette
Egyre komolyabb fenyegetést jelent az európai kiskereskedelem számára a kínai…
Tovább olvasom >Egyharmad Balatonnak megfelelő öntözővíz-készlet áll rendelkezésre
A rendkívüli aszály és a csapadékhiány ellenére minden öntözési igényt…
Tovább olvasom >A gazdáknak ingyenesen biztosított öntözővíz az aszállyal szembeni védekezés kulcsfontosságú eleme
A gazdáknak ingyenesen biztosított öntözővíz az aszállyal szembeni védekezés kulcsfontosságú…
Tovább olvasom >