Zabtejjel készült krémlikőrt dob piacra a Baileys az USA-ban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2025. 03. 07. 09:56

A Baileys legújabb innovációja egy növényi alapú likőr zabtejjel. Az új Baileys Non-Dairy Liqueur Made with Oat Milk két ízben érhető el: Coffee Toffee és Cookies & Creamy. Az ital az ír whiskey és a bársonyos zabtej kombinációjában kínálja a Baileys-re jellemző gazdag és krémes élményt, tejmentes formában.

A Coffee Toffee változat kávés-karamellás jegyekkel, míg a Cookies & Creamy vaníliás és csokoládés-kekszes ízvilággal csábítja az ínyenceket. Mindkettő ideális forró vagy jeges kávéban, koktélokban de akár önmagában fogyasztva is.

Milly Shome, a Baileys & Liqueurs igazgatója szerint az új termék célja, hogy a mindennapokat különlegessé tegye. Trendi és ízletes alternatívaként a zabtej tökéletesen illeszkedik a Baileys társasági életre és élvezetekre fókuszáló világába.

A márka #OptOat kampányával pedig azt mutatja meg, hogy a krémlikőrhöz adott zabtej több puszta tejmentes alternatívánál: igazi felejthetetlen ízélmény.

Kapcsolódó cikkeink