Nem mindennapi kedvezmények minden Tesco vásárlónak egész áprilisban

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 04. 04. 11:28

Április a kedvezmények hónapja a Tescónál. Az áruházlánc februárhoz képest négyszer több Clubcard nélkül is elérhető, szupererős ajánlattal várja vásárlóit, több ezer terméket kínálva csökkentett áron, melyek között vannak 50 százalékos kedvezménnyel kaphatók is. A Tescónál ugyanakkor a hűségkártya-tulajdonosok továbbra is számos további árucikket szerezhetnek be Clubcard-áron, a most regisztráló Clubcard-tagok pedig extra kupont kapnak. 

A februári kínálathoz képest megnégyszerezi a Tesco az üzleteiben és online kapható, Clubcard nélkül is kedvezményes áron megvásárolható árucikkei számát. Az áruházlánc minden vásárlója így több mint kétezer alacsony árú termék közül válogathat, melyek között vannak 50 százalékos kedvezménnyel kaphatók is. Az egész áprilisban érvényes szupererős ajánlatok élelmiszer, ruházati cikkek és egyéb nem élelmiszer termékek esetében is elérhetők.

Szuper árak mindenkinek

Április 4. és 10. között a friss zöldségek és gyümölcsök közül például az eredeti árhoz képest 48 százalékkal olcsóbban szerezhető be az Idared alma, 43 százalék árengedmény van a fürtös magyar bébi-szilvaparadicsomon, 41 százalék a csemegehagymán és 40 százalék a kék áfonyán, míg a Tesco fehér csiperkegomba ára 33 százalék, a mangóé pedig 25 százalék kedvezményt tartalmaz. Többféle tej- és hústermék ára is számottevően csökken, beleértve a Mizo natúr joghurtot, a Tolle tejet, a Nádudvari tejfölt, a Kunsági félzsíros tehéntúrót, a Gyulai és Csabai szeletelt kolbászt, a szeletelt sertéskarajt, a darált marhahúst vagy a Tesco Finest sonkát.

Az említett időszakban többféle szeszesital is a megszokotthoz képest jelentősen olcsóbban kapható, köztük például a Frittmann Irsai Olivér 35 százalék, a Bacardi 30 százalék és a Beefeater gin 25 százalék kedvezménnyel. Hatalmas a választék továbbá alacsony árú barkácseszközökből (pl. magasnyomású mosók, akkumulátoros fűrészek, akkus fúrócsavarozó), kertészeti termékekből (pl. kerti szivattyú, elektromos fűnyíró, benzines fűkasza, sövény- és fűszegélynyíró) és kültéri játékokból, illetve szabadidős eszközökből (pl. kerti trambulin, fahomokozó, fészekhinta, kempingszék, sörpadpárnaszett).

A háztartási és higiéniai termékek választékán belül április 4. és 10. között a Tesco nagymértékű kedvezményt biztosít például a Nivea krémre, Pampers pelenkákra, a Silan öblítőre, a Cillit Bang tisztítószerre és a Regina konyhai papírtörlőre, illetve toalettpapírra.

Még több szupererő Clubcarddal

Akiknek van Tesco hűségkártyájuk, még több kedvezménnyel élhetnek. A legnagyobb engedmények, amik elérhetik az 50 százalékos árcsökkenést is, az ajánlat első hetében elsősorban a háztartási és higiéniai termékeket érintik, beleértve a Pronto padló- és bútorápolókat, a Somat gépi mosogatószereket, a Domestos WC-frissítőt, a Gillette Venus eldobható borotvát, a Pantene sampont, illetve balzsamot, valamint az Old Spice aftershave-et. Ugyanakkor természetesen számos élelmiszer is olcsóbban érhető el Clubcarddal, köztük például a Győri Édes kekszek (-30%), a Medve szeletelt sajt (-31%), az Omina őrölt kávé (-30%) vagy a Gösser dobozos sör (-33%).

Ha valaki a jövőben is minél több termék esetében szeretné kihasználni a kedvezményeket, annak most érdemes regisztrálnia a hűségprogramba, és letölteni a Clubcard alkalmazást telefonjára, legalább 1600 forint értékű friss zöldség vagy gyümölcs vásárlása esetén ugyanis 400 pont jár az új tagoknak, ill. a fizikai kártyáról applikációra váltóknak. A tagság hosszú távú előnye, hogy az árkedvezményeken túl minden vásárlás után 100 forintonként 1 pontot is ad. A pontok a Clubcard egyenlegen gyűlnek, és utalványok formájában forintosítva a későbbi vásárlások során felhasználhatók a végösszeg csökkentésére. Emellett a program a kedvenc termékekre beváltható kuponokat is tartalmaz.

Címkék: , , ,

Kapcsolódó cikkeink