MVI konferencia a SIRHÁ-n
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás első napján – immár hagyományosan – szakmai konferenciát szervez az ipartestület, Válságoktól a sikeres visszatérésig – Vendéglátás 2024 a kihívások és megoldások tükrében címmel, Polyák Norbert MVI alelnök, a Hotel Ózon Superior szállodaigazgatója moderálásával.
A cikk a Trade magazin 2024/2-3. lapszámában olvasható.
A március 5-én 14.00–16.00 között tartott rendezvény témái és tervezett előadói a következők:
• Szántó Krisztina, NTAK osztályvezető, MTÜ: Pincérblokktól a szoftverig – NTAK és adatok a vendéglátásban
• Szabó Szilvia, gyártói felelősségi rendszerek vezető, MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.: A DRS rendszer bevezetése és az első hónapok tapasztalatai
• Görög Rudolf, tulajdonos, Work & Smile Kft.: Miért éppen thaiföldi munkaerő a vendéglátásban? Tapasztalatok és érvek
• Varga Zoltán, szakképzési vezető, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara: BKIK szakképzési tevékenységének bemutatása, duális képzés a turizmus-vendéglátás ágazatban
• Csapody Balázs, ügyvezető, Gastrogold Kft.; Kőrössy Zoltán, ügyvezető igazgató, Eventrend Group; Semsei Rudolf, tulajdonos, VakVarjú éttermek, Dobay cukrászdák, Budapest Party Service: Hullámvasút a vendéglátásban – megéri előre ülni! – kerekasztal-beszélgetés
Moderátor: Ipacs Tamás, szerkesztő, Trade magazin. //
A konferenciára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Helyszín: Hungexpo „A” pavilon 1-es galéria, 1. emelet 106-os terem
Kapcsolódó cikkeink
MTÜ: tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai a…
Tovább olvasom >DRS-rendszer Magyarországon: tanácsok a sikeres visszaváltáshoz
2024. január 1-jén indult el Magyarországon a DRS (Deposit Return…
Tovább olvasom >MTÜ: Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
A felszolgálási díj maximum mértékét meghatározó, valamint a borravaló adómentességét…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új zseb nyílik a SZÉP-kártyán Aktív magyarok névvel
Mindenki a saját egészségének a kovácsa, az Aktív Magyarország program…
Tovább olvasom >MTÜ: tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai a…
Tovább olvasom >A 2024-es év bejglijei: Karl Cukrászda és Még1kiflit Pékség a dobogón
A Magyar Cukrász Ipartestület idén is meghirdette az Év bejglije…
Tovább olvasom >