MVI konferencia a SIRHÁ-n
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás első napján – immár hagyományosan – szakmai konferenciát szervez az ipartestület, Válságoktól a sikeres visszatérésig – Vendéglátás 2024 a kihívások és megoldások tükrében címmel, Polyák Norbert MVI alelnök, a Hotel Ózon Superior szállodaigazgatója moderálásával.
A cikk a Trade magazin 2024/2-3. lapszámában olvasható.
A március 5-én 14.00–16.00 között tartott rendezvény témái és tervezett előadói a következők:
• Szántó Krisztina, NTAK osztályvezető, MTÜ: Pincérblokktól a szoftverig – NTAK és adatok a vendéglátásban
• Szabó Szilvia, gyártói felelősségi rendszerek vezető, MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.: A DRS rendszer bevezetése és az első hónapok tapasztalatai
• Görög Rudolf, tulajdonos, Work & Smile Kft.: Miért éppen thaiföldi munkaerő a vendéglátásban? Tapasztalatok és érvek
• Varga Zoltán, szakképzési vezető, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara: BKIK szakképzési tevékenységének bemutatása, duális képzés a turizmus-vendéglátás ágazatban
• Csapody Balázs, ügyvezető, Gastrogold Kft.; Kőrössy Zoltán, ügyvezető igazgató, Eventrend Group; Semsei Rudolf, tulajdonos, VakVarjú éttermek, Dobay cukrászdák, Budapest Party Service: Hullámvasút a vendéglátásban – megéri előre ülni! – kerekasztal-beszélgetés
Moderátor: Ipacs Tamás, szerkesztő, Trade magazin. //
A konferenciára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Helyszín: Hungexpo „A” pavilon 1-es galéria, 1. emelet 106-os terem
Kapcsolódó cikkeink
Visit Hungary: mintegy hétszázezren pihentek Magyarországon a tavaszi szünetben
Húsvét után sem enyhült az utazási kedv, így az áprilisi…
Tovább olvasom >NGM: a SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025 első negyedévében, mint tavaly
A SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025…
Tovább olvasom >Még egyszer a felszolgálási díjról
Az MVI aktualizálta tájékoztató anyagát a jelenlegi szabályozásnak megfelelően a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Északra költözik a nyár: ugrásszerűen nő a skandináv turizmus
A nyári hőség és a klímaváltozás hatására egyre több európai…
Tovább olvasom >Catering a köbön – A nap videója
Szakácsok és pincérek csapata készít és szolgál fel naponta háromszor…
Tovább olvasom >