MVI konferencia a SIRHÁ-n
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás első napján – immár hagyományosan – szakmai konferenciát szervez az ipartestület, Válságoktól a sikeres visszatérésig – Vendéglátás 2024 a kihívások és megoldások tükrében címmel, Polyák Norbert MVI alelnök, a Hotel Ózon Superior szállodaigazgatója moderálásával.
A cikk a Trade magazin 2024/2-3. lapszámában olvasható.
A március 5-én 14.00–16.00 között tartott rendezvény témái és tervezett előadói a következők:
• Szántó Krisztina, NTAK osztályvezető, MTÜ: Pincérblokktól a szoftverig – NTAK és adatok a vendéglátásban
• Szabó Szilvia, gyártói felelősségi rendszerek vezető, MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.: A DRS rendszer bevezetése és az első hónapok tapasztalatai
• Görög Rudolf, tulajdonos, Work & Smile Kft.: Miért éppen thaiföldi munkaerő a vendéglátásban? Tapasztalatok és érvek
• Varga Zoltán, szakképzési vezető, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara: BKIK szakképzési tevékenységének bemutatása, duális képzés a turizmus-vendéglátás ágazatban
• Csapody Balázs, ügyvezető, Gastrogold Kft.; Kőrössy Zoltán, ügyvezető igazgató, Eventrend Group; Semsei Rudolf, tulajdonos, VakVarjú éttermek, Dobay cukrászdák, Budapest Party Service: Hullámvasút a vendéglátásban – megéri előre ülni! – kerekasztal-beszélgetés
Moderátor: Ipacs Tamás, szerkesztő, Trade magazin. //
A konferenciára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Helyszín: Hungexpo „A” pavilon 1-es galéria, 1. emelet 106-os terem
Kapcsolódó cikkeink
Milliós bérigények és balatoni panorámás szállás: új realitás a nyári vendéglátásban
A balatoni nyár még el sem kezdődött igazán, de a…
Tovább olvasom >Felszolgálhatnak medvehúst a szlovákiai vendéglők
Engedélyezték a medvehús fogyasztását Szlovákiában – jelentették szlovákiai magyar nyelvű…
Tovább olvasom >„Ha ez így folytatódik, eltűnnek az akciók” – interjú Pálinkás Zsolttal, a Tesco Magyarország vezérigazgatójával
2025 tavaszán a hazai élelmiszer-kiskereskedelem egyik legfontosabb szereplőjét, a Tescót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Otthon főz a magyar fiatal – nem trendi a gyorsétterem
A magyar fiatalok többsége ritkán vagy egyáltalán nem jár gyorsétterembe,…
Tovább olvasom >KSH: a turisztikai szálláshelyeken a vendégek száma (1,4 millió) 17, a vendégéjszakáké (3,4 millió) 16 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit áprilisban
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4…
Tovább olvasom >MBH gyorselemzés: Újabb hónapban remekelt a turisztikai ágazat
Március után, áprilisban ismét pörgött a turizmus: a vendégek száma…
Tovább olvasom >