MVI konferencia a SIRHÁ-n
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás első napján – immár hagyományosan – szakmai konferenciát szervez az ipartestület, Válságoktól a sikeres visszatérésig – Vendéglátás 2024 a kihívások és megoldások tükrében címmel, Polyák Norbert MVI alelnök, a Hotel Ózon Superior szállodaigazgatója moderálásával.
A cikk a Trade magazin 2024/2-3. lapszámában olvasható.
A március 5-én 14.00–16.00 között tartott rendezvény témái és tervezett előadói a következők:
• Szántó Krisztina, NTAK osztályvezető, MTÜ: Pincérblokktól a szoftverig – NTAK és adatok a vendéglátásban
• Szabó Szilvia, gyártói felelősségi rendszerek vezető, MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt.: A DRS rendszer bevezetése és az első hónapok tapasztalatai
• Görög Rudolf, tulajdonos, Work & Smile Kft.: Miért éppen thaiföldi munkaerő a vendéglátásban? Tapasztalatok és érvek
• Varga Zoltán, szakképzési vezető, Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara: BKIK szakképzési tevékenységének bemutatása, duális képzés a turizmus-vendéglátás ágazatban
• Csapody Balázs, ügyvezető, Gastrogold Kft.; Kőrössy Zoltán, ügyvezető igazgató, Eventrend Group; Semsei Rudolf, tulajdonos, VakVarjú éttermek, Dobay cukrászdák, Budapest Party Service: Hullámvasút a vendéglátásban – megéri előre ülni! – kerekasztal-beszélgetés
Moderátor: Ipacs Tamás, szerkesztő, Trade magazin. //
A konferenciára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Helyszín: Hungexpo „A” pavilon 1-es galéria, 1. emelet 106-os terem
Kapcsolódó cikkeink
Mutatjuk a Balaton Legjobb Strandja 2024 győztesét
A gyenesdiási Diási Játék Strand nyerte el a Balaton Legjobb…
Tovább olvasom >Az MVI statisztikai helyzetjelentése a vendéglátásról
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését…
Tovább olvasom >Problémák és megoldások
Az MVI a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Tanácsadó Testületének kérésére összeállította…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >