Minden, ami pezseg – Buborék fesztivál Budapesten

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 05. 22. 10:18

Az idei nyár izgalmas gasztronómiai eseményének ad otthont Budapest közkedvelt belvárosi helyszíne július 25-28. között. Az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Origo Buborék Fesztiválon a champagne-ok, pezsgők, cavák, proseccók és habzóborok széles választékát kóstolhatják végig a látogatók a négy nap során. A tematikus rendezvény célja, hogy a fogyasztók megismerkedhessenek a hazai piacon elérhető buborékos alkoholtermékekkel, melyek egyre népszerűbbek itthon is. Lehetőség nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére, olyan italok „tesztelésére”, amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak poharaztatva a vendéglátóhelyek. Aki nemcsak kóstolni szeretne, hanem tanulni is a buborékokról, szakmai előadásokon vehet részt délutánonként.

Az egyedülálló italkínálat mellé figyelemreméltó gasztronómiai választékkal készülnek a szervezők, s a terület részleges lefedésével eső és erős nap ellen is védő, komfortos környezetet teremtenek a jó hangulatú kortyolgatásához.

Kapcsolódó cikkeink