Mészárlásmentes kolbászok: sejtalapú kutatásokat szponzorál a New Age Meats
Kétmillió dollárt gyűjtött össze a New Age Meats annak érdekében, hogy felgyorsítsa a cég első termékének, az állatok megölése nélkül előállított disznókolbász népszerűsítését.
A New Age Meats (NAM) nem az első olyan startup, amely állati sejtekből állít elő húst, legyen szó disznóról, marháról, baromfiról vagy halról.
Az ilyen gondolkodású cégek környezetbarát és etikai stratégiájának lényege, hogy az állatok szenvedése nélkül „termesszenek” húst.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
IFFA 2025: megmutatta erejét a hús- és fehérjeipar Frankfurtban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Hét trend, amely 2023-ban átformálja az élelmiszer-kereskedelmet
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A fogyasztók a hagyományos húsféléket választják
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A jövő vásárlója 2025-ben: az ár és a kényelem mindenek felett
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mínuszban az e-kereskedelmi mérleg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szakmai díjeső a SPAR Magyarországnál: fenntarthatósági, kereskedelmi és kommunikációs elismerések
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
