Mészárlásmentes kolbászok: sejtalapú kutatásokat szponzorál a New Age Meats
Kétmillió dollárt gyűjtött össze a New Age Meats annak érdekében, hogy felgyorsítsa a cég első termékének, az állatok megölése nélkül előállított disznókolbász népszerűsítését.
A New Age Meats (NAM) nem az első olyan startup, amely állati sejtekből állít elő húst, legyen szó disznóról, marháról, baromfiról vagy halról.
Az ilyen gondolkodású cégek környezetbarát és etikai stratégiájának lényege, hogy az állatok szenvedése nélkül „termesszenek” húst.
Food Ingredients First
Kapcsolódó cikkeink
Hét trend, amely 2023-ban átformálja az élelmiszer-kereskedelmet
Az idei évben is mindent megtesznek a vállalatok annak érdekében,…
Tovább olvasom >A fogyasztók a hagyományos húsféléket választják
Hiába a klímabarát szempontok, a bizakodásra okot adó évek után…
Tovább olvasom >Sejtalapú tejből készített joghurtot a Wilk
A Wilk izraeli élelmiszer-technológiai vállalat elkészítette a világ első, laboratóriumi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Érdemes a hazai szárnyasokat választani Márton-nap alkalmából
Idén sem hiányozhat a Márton napi asztalról a libapecsenye. A…
Tovább olvasom >Márton-nap előtt: drágulásra számíthatunk a liba és kacsa esetében?
November 11-én, Szent Márton napján a hagyomány szerint libát illik…
Tovább olvasom >Rendkívüli fogyasztóvédelmi ellenőrzést indítanak az ételfutár cégeknél
A fogyasztóvédelemért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium rendkívüli fogyasztóvédelmi vizsgálatot indít a…
Tovább olvasom >